WOZ Taxateur

” Know the value of knowing your value. ”

Als taxateur bepaal jij de WOZ-waarde van objecten met behulp van een geautomatiseerd waarderingssysteem / taxatieapplicatie. Modelmatig verricht je het werk vanuit het kantoor, maar je maakt ook inpandige opnames op locatie. Je verzamelt, inventariseert, interpreteert en bewerkt informatie en gegevens voor deze waardebepaling.

Als onderdeel van een marktanalyse houd je daarvoor relevante waardeontwikkelingen bij en weet deze te interpreteren.
Daarnaast handel je bezwaar- en beroepschriften af, neem je deel aan overleggen en voer je overleg of onderhandelingen met belastingplichtige partijen.

Jij bent sociaal vaardig in de omgang met klanten en collega’s, jouw taxaties en documenten zijn duidelijk en laten niets te wensen over.

Security Specialist

Wij zoeken een gedreven IT Security Adviseur die toe is aan een nieuwe stap. Als IT Security Adviseur bij onze opdrachtgever krijg je de kans om leuke opdrachten uit te voeren en je knowhow flink uit te bouwen. Je werkt op locatie bij de klant en vanuit de standplaats in Den Bosch. Onze opdrachtgever is al sinds jaar en dag frontrunner op het gebied van privacy- en informatiebeveiligingsdiensten en een gekende speler binnen de overheid en de zorg.