Sales support medewerker m/v

”Succes is the sum of small efforts, repeated day in and day out”

Als sales support medewerker kom je te werken in een enthousiast team met vijf commercieel medewerkers binnendienst. Je bent de administratieve en ondersteunende link voor de verkoopafdeling. Waarbij je hoofdzakelijk bezig bent met het administratief verwerken van verkooporders, interne inkoop en de controle van de bevestigingen hiervan. Daarnaast registreer je eventuele reclamaties en ondersteun je in de administratieve afwikkeling hiervan. Je werkt nauw samen met jouw collega’s in binnendienst en buitendienst om gezamenlijke doelen te behalen. Je bent een dynamische flexibele teamspeler met verantwoordelijkheidsgevoel en inzet, die graag mee wil groeien in deze jonge snelgroeiende organisatie.

 

Business Manager Supply Chain

”Opportunities don’t happen. You create them”

Zit het opbouwen en het laten groeien van een business in je bloed en ben jij commercieel ingesteld? Wil je aan de slag voor een toonaangevende arbeidsmarktdienstverlener? Dit ga je doen Als Business Manager.

Je bent verantwoordelijk voor de commerciële marktbewerking en het binden en verbinden van Supply Chain professionals aan opdrachtgevers. Je acteert als gesprekspartner om de klantwensen scherp te krijgen en blijft op de hoogte van ontwikkelingen in de markt ter vergroting van de Business Unit. In deze rol word je outputgericht aangestuurd waardoor je veel ruimte krijgt om ondernemerschap en initiatieven uit te dragen.

Enkele taken binnen deze functie zijn:

  • Opzetten van een netwerk met Supply Chain opdrachtgevers
  • Recruiten van nieuwe Supply Chain professionals voor het vaste team interim professionals
  • Verbinden van kandidaten bij opdrachtgevers
  • Onderhouden van contacten met bestaande opdrachtgevers en verder uitbouwen van relaties
  • Actief inspelen op marktontwikkelingen gericht op verdere groei van de Business Unit
  • Organiseren van events voor (potentiële) opdrachtgevers en medewerkers
  • Meedenken in het grotere geheel van de gehele Business Unit

WOZ Taxateur

” Know the value of knowing your value. ”

Als taxateur bepaal jij de WOZ-waarde van objecten met behulp van een geautomatiseerd waarderingssysteem / taxatieapplicatie. Modelmatig verricht je het werk vanuit het kantoor, maar je maakt ook inpandige opnames op locatie. Je verzamelt, inventariseert, interpreteert en bewerkt informatie en gegevens voor deze waardebepaling.

Als onderdeel van een marktanalyse houd je daarvoor relevante waardeontwikkelingen bij en weet deze te interpreteren.
Daarnaast handel je bezwaar- en beroepschriften af, neem je deel aan overleggen en voer je overleg of onderhandelingen met belastingplichtige partijen.

Jij bent sociaal vaardig in de omgang met klanten en collega’s, jouw taxaties en documenten zijn duidelijk en laten niets te wensen over.

Security Specialist

Wij zoeken een gedreven IT Security Adviseur die toe is aan een nieuwe stap. Als IT Security Adviseur bij onze opdrachtgever krijg je de kans om leuke opdrachten uit te voeren en je knowhow flink uit te bouwen. Je werkt op locatie bij de klant en vanuit de standplaats in Den Bosch. Onze opdrachtgever is al sinds jaar en dag frontrunner op het gebied van privacy- en informatiebeveiligingsdiensten en een gekende speler binnen de overheid en de zorg.