Controleleider

Are you in control? Als (beginnend) controleleider binnen het bedrijf heb je een leidinggevende en uitvoerende rol in onze controlepraktijk. Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Tevens stuur je een klein team van collega’s aan, met wie je nauw samenwerkt, zowel op ons kantoor als bij onze klanten in de regio. Naast de controlepraktijk zul je ook ervaring opdoen in onze MKB-praktijk. Je stelt zelf jaarrekeningen samen, of stuurt collega’s aan, en bent betrokken bij de advisering van onze klanten. Ook helpen wij jou graag om je vaktechnisch en commercieel te ontplooien. Ten slotte help je mee om enkele nieuwe initiatieven, zoals de implementatie van Lean en data-analyse in onze praktijk, vorm te geven.

Teamleider VTH

Leiderschap is geen positie of een titel, het is een actie en een voorbeeld! Ga jij als Teamleider VTH aan de slag bij onze opdrachtgever?

In deze functie vorm je een tandem met de beleidsmedewerker die op het aandachtsgebied van VTH werkzaam is. Ook ben je het eerste aanspreekpunt op het aandachtsgebied van VTH voor de directie en het bestuur. Je neemt deel aan diverse overleggremia zoals het wekelijks teamleidersoverleg, stelt de agenda voor de portefeuillehoudersoverleggen met de bestuurders inzake het aandachtsgebied van VTH op en participeert in het overleg.  Daarbij zorg je voor de verdere afhandeling van de daaruit voortkomende acties. Het beoordelen van de college-adviezen op het aandachtsgebied VTH vallen eveneens onder je verantwoordelijkheid. En… uiteraard is er goede sturing op operationele taken nodig.

Een grote verantwoordelijkheid die we aan jou wel kunnen overlaten?

 

Commercieel medewerker klantcontact en administratie

Heb jij in je baan graag contact met klanten ? Geef jij ze graag telefonisch advies en geeft het je een kick ze tot een aankoop te bewegen? Dan zit je bij onze opdrachtgever in Zuid-Limburg goed! Zeker omdat het, anders dan vaak het geval is, gaat om een afwisselde functie. Je gaat je namelijk ook bezig houden met administratieve taken. Voordat je begint, word je vakkundig ingewerkt en intern opgeleid. Tevens neem je deel aan diverse product trainingen. Bovendien gaat het om reeds bestaande klanten, die al bekend zijn met de organisatie. Een fijne binnenkomer dus!

Verkoopmedewerker

Trendsettend. Vooruitstrevend. Klanten inspireren. Zijn dit woorden die jou aanspreken? en ben jij een echte shoelover! Jij weet als geen ander een klant met jouw energieke en spontane manier te helpen en daarmee ervoor te zorgen dat ze met de laatste trends aan hun voeten blij naar huis gaan.

Junior Brand manager

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Junior brand manager. Als Junior brand manager help je mee om de sales te boosten. Je zorgt ervoor dat de producten op een aantrekkelijke manier gepresenteerd worden. Bij bestaande dealers ben jij verantwoordelijk voor het assortiment en zorgt dat de juiste voorraad altijd goed gevuld is, plaats bijkomende displays, en gaat producten opnieuw inplanten en geeft trainingen aan de retailers. Je bent verantwoordelijk voor de relatie met de retailer, en de uitstraling van het bedrijf in de winkels.

Senior Chef Werkplaats

We zijn per direct op zoek naar een senior voorman werkplaats in de machinebouw. Onze opdrachtgever is een grote technische dienstverlener in Zuid-Limburg die al meer dan 25 jaar met opdrachtgevers in zowel Limburg als Brabant samenwerkt. In deze functie zoeken we iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, een geboren leider die graag zijn expertise deelt met een ander. Je kunt de functie vergelijken met een meewerkend voorman, alleen in deze functie ben je voor meer dan 80% met aansturen bezig. Dagelijks geef je leiding aan 20 medewerkers daarnaast ben je bezig met bijkomende werkzaamheden zoals het controleren van binnenkomende goederen, het aanleren aan je medewerkers wat kwaliteit is en meewerken daar waar nodig. Belangrijk is dat je als team de resultaten behaald. Gezien je werkzaamheden moet kunnen voordoen aan je medewerkers is het belangrijk dat je voldoende praktijkervaring hebt opgedaan.

Software Quality Assurance manager

Een uitdagende functie bij een internationale opdrachtgever, waarvan het hoofdkantoor van het moederbedrijf in Taiwan is gevestigd. Onze opdrachtgever heeft inmiddels over de hele wereld meer dan 80.000 werknemers en is actief in Europa, Amerika en Azië. Het hoofdkantoor van Europa zit in Parkstad en dit is tevens de standplaats voor de openstaande functie. Op deze locatie zit een belangrijk geavanceerd product- en technologisch ontwikkelingscentrum. De Software Quality Assurance Manager (SQA) maakt deel uit van de Electronische Engineering afdeling binnen productontwikkeling. In de positie als Software Quality Assurance Manager ben je verantwoordelijk voor het coördineren van automotive spice-activiteiten.

Software Test Engineer

Een uitdagende functie bij een internationale opdrachtgever, waarvan het hoofdkantoor van het moederbedrijf in Taiwan is gevestigd. Onze opdrachtgever is actief in Europa, Amerika en Azië. Het hoofdkantoor van Europa zit in Parkstad en dit is tevens de standplaats voor de openstaande functie. Op deze locatie zit een belangrijk geavanceerd product- en technologisch ontwikkelingscentrum. De Software Engineer die wij zoeken ontwerpt de software voor de embedded hardware van de displaymodules. Als software-engineer moet je de functionaliteit van de hardware begrijpen en aan verschillende softwaretalen kunnen aanpassen. De software moet op een gestructureerde manier worden ontworpen, met testbaarheid en onderhoudbaarheid als hoofddoelen. De technicus moet nieuwe testtools kunnen gebruiken en creëren en moet ervoor zorgen dat testresultaten gedocumenteerd en traceerbaar zijn. Er wordt van je verwacht dat je je verantwoordelijk voelt voor je eigen project en resultaat gedreven bent.

Project manager werktuigbouwkunde

Als project engineer ben je verantwoordelijk voor het beschikbaar houden en de continue verbetering van de integriteit van de leidingen en bijbehorende installaties. Je organiseert de veranderingen zelfstandig en de uitvoering wordt uitbesteed aan interne experts van opdrachtgever of aan contractors.

 

 

 

Allround financieel medewerker

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Allround Financieel Medewerker. Onze opdrachtgever is een groeiende MKB bedrijf meteen informele sfeer. Als allround Financieel medewerker is het belangrijk dat je initiatief toont en ook mee denkt met verbeteringen en hands-on bent. Open communicatie en korte lijnen is iets wat centraal staat in dit bedrijf. Als allround Financieel staat kwaliteit en professionaliteit centraal maar er moet ook gelachen kunnen worden. Dagelijkse werkzaamheden zijn onder andere:

  • Verzorgen crediteurenadministratie, zoals het controleren, verwerken, coderen en inboeken van inkomende- en uitgaande facturen;
  • Verzorgen debiteurenbeheer (zoals het versturen van herinneringen en aanmaningen, bellen van klanten over openstaande posten;
  • Het bijdragen aan de maand- en jaarafsluiting;
  • Aansluiten van diverse grootboek rekeningen;
  • Het assisteren bij de rapportages;
  • Bijdragen aan procesoptimalisatie;
  • Overige werkzaamheden.