Projectleider Citybranding

A brand is not just a logo, a website or a businesscard. It’s an experience! Ga aan de slag als projectleider citybranding!

Onze opdrachtgever wil door middel van citybranding een herkenbaar merk creëren en een uniek imago neerzetten door focus en synergie aan te brengen in de promotie en marketing. Beoogde effecten zijn het behouden en aantrekken van doelgroepen en het versterken van de dynamiek van stad en werkgelegenheid.

Om dit te bewerkstelligen zoeken wij voor onze opdrachtgever een projectleider die een uitvoeringsstrategie kan opzetten. Je bent daarmee operationeel, tactisch en strategisch een belangrijke factor binnen de organisatie. Je geeft uitvoering aan het citybrandingsprogramma waarin een breed gedragen strategie is geformuleerd. Jouw taak is gelegen in het implementeren hiervan, het creëren van draagvlak, onderhouden van een bovenlokaal netwerk en mobiliseren en inspireren van potentiële deelnemer tot nieuwe ontwikkelingen en initiatieven. Daarnaast realiseer je concrete projecten door en in samenwerking met partijen.

Say yes to this new experience!

Parttime Verkoopmedewerker

Trendsettend. Vooruitstrevend. Inspirerend. Zijn dit woorden die jou aanspreken? En ben jij een echte kleding lover?

Jij weet als geen ander een klant met jouw energieke en spontane manier te helpen. Daarmee zorg je ervoor te dat ze met de laatste trends naar huis gaan

Verpleegkundige Meldkamer Ambulancedienst

When seconds count… Wil jij van levensbelang zijn? Ga aan de slag als Verpleegkundige op de meldkamer van de Ambulancedienst!

Als Verpleegkundige op de meldkamer heb je een grote verantwoordelijkheid. Wanneer iemand 112 belt komt diegene bij jou terecht. Het is aan jou om een inschatting te maken van de ernst van de zaak. Dat vraagt iets anders van je dan op andere plekken. Jij moet snel zelfstandig beslissingen kunnen én durven nemen.

Je krijgt te maken met de meest uiteenlopende situaties en verschillende typen patiënten. Zo krijg een melding wanneer er een ongeluk op de snelweg gebeurt. Als iemand thuis een hartaanval krijgt. Of een kind op het schoolplein of sportveld een nare smak maakt.

Ben jij van mening dat er een ambulance gestuurd moet worden, dan heeft deze een streeftijd van 15 minuten om op de plaats van bestemming te komen. In sommige gevallen moet er echter eerder gehandeld worden. Op die momenten heb jij ook belangrijke rol. Je begeleid degene aan de telefoon om de patiënt zo goed mogelijk te helpen tot de ambulance op locatie is. De klokt tikt…

Can we count on you?

Verpleegkundige Ritten Ambulancedienst

When seconds count… Wil jij van levensbelang zijn? Ga aan de slag als verpleegkundige bij de ambulancedienst!

Als verpleegkundige bij de ambulancedienst ben je als eerste zorgverlener ter plaatse. Je komt terecht in de meest uiteenlopende situaties en behandelt verschillende typen patiënten. Zo ben jij als eerste aanwezig wanneer er een ongeluk op de snelweg gebeurt. Als iemand thuis een hartaanval krijgt. Of een kind op het schoolplein of sportveld een nare smak maakt. De ambulancedienst is overal en altijd aanwezig, zeker als elke seconde telt!

Je verantwoordelijkheid is op die momenten groot, maar jij wilt hem nemen. Als verpleegkundige op een ambulance moet je snel medische beslissingen nemen en ernaar handelen. Samenwerken is daarbij van groot belang.  Zo heb je veel contact met bijvoorbeeld huisartsen, brandweer, politie of de mensen van de spoedeisende hulp in het ziekenhuis. In korte tijd leer je ongelooflijk veel. Kennis en ervaring die de rest van je carrière zullen verrijken.

Can we count on you?

Basisarts Ambulancedienst

When seconds count… Wil jij van levensbelang zijn? Ga aan de slag als basisarts bij de ambulancedienst!

Als basisarts bij de ambulancedienst ben je als eerste zorgverlener ter plaatse. Je komt terecht in de meest uiteenlopende situaties en behandelt verschillende typen patiënten. Zo ben jij als eerste aanwezig wanneer er een ongeluk op de snelweg gebeurt. Als iemand thuis een hartaanval krijgt. Of een kind op het schoolplein of sportveld een nare smak maakt. De ambulancedienst is overal en altijd aanwezig, zeker als elke seconde telt!

Je verantwoordelijkheid is op die momenten groot, maar jij wilt hem nemen. Als basisarts op een ambulance moet je snel medische beslissingen nemen en ernaar handelen. Samenwerken is daarbij van groot belang.  Zo heb je veel contact met bijvoorbeeld huisartsen, brandweer, politie of de mensen van de spoedeisende hulp in het ziekenhuis. In korte tijd leer je ongelooflijk veel. Kennis en ervaring die de rest van je carrière zullen verrijken.

Can we count on you?

Leerkracht Speciaal Onderwijs

Education is not about filling a bucket, it’s about lighting a fire. Ga jij bij onze opdrachtgever aan de slag als Leerkracht Speciaal Onderwijs? De kids uit de ASS en ZMLK klas kunnen je hulp goed gebruiken in het nieuwe schooljaar.

Als leerkracht binnen het speciaal onderwijs heb je een speciale rol. Het gaat veelal om fysiek en nog vaker sociaal-emotioneel kwetsbare kids. Dat vraagt iets van jou als leerkracht, maar het daagt je ook uit. Steeds weet jij een veilige omgeving te creëren en in te spelen op de behoeftes van de kids in jouw klas. Begrippen als structuur, voorspelbaarheid, respect en tolerantie vormen de basis.

Iedere dag wordt er een beroep gedaan op je vermogen om, om te gaan met kinderen van verschillende niveaus, diverse achtergronden en wisselende begeleidingsbehoeftes. Met jouw positieve instelling, enthousiasme en een fijne dosis humor komt dat wel goed.

A teacher’s heart is where it starts!

Basisarts

The doctor of the future will be oneself. Ga jij als basisarts fulltime en in vaste dienst aan de slag bij onze opdrachtgever? Jij als professional bepaalt je eigen carrière!

Onze opdrachtgever is een gerenommeerde zorgverlener in de ouderenzorg. Binnen de ouderenzorg liggen de grootste uitdagingen. Deze zorg is nooit simpel en standaard. Bovendien neemt het aantal ouderen snel toe. Ouderen hebben vaak meervoudige problemen en ook sociale aspecten spelen een grote rol. Daardoor loop je elke dag tegen complexe situaties aan. Situaties die je uitdagen en…die we aan jou wel kunnen overlaten!

Je bent werkzaam in de breedte van het vakgebied ouderengeneeskunde, waarin de revalidatie, psychogeriatrie, somatiek en palliatieve zorg speciale aandachtsgebieden vormen. Daarbinnen ben jij verantwoordelijk voor het diagnosticeren, behandelen, begeleiden en adviseren van ouderen en hun familie.

De volgende stap in jouw carrière?

Doktersassistent

Every day is a new adventure. Als doktersassistent hoef je je nooit te vervelen!

Zoveel verschillende mensen, zoveel verschillende klachten. En jij als doktersassistent bent het eerste aanspreekpunt. Je luistert, stelt vragen en probeert steeds weer de ernst vast te stellen. Een verantwoordelijke taak. Daarnaast plan je afspraken in, verzorg je de patiëntenadministratie en verleen je medische assistentie aan de huisarts. Ook bereid je patiënten voor, bewaakt ze tijdens onderzoeken en instrueert ze over de nazorg.

Tijdens het uitvoeren van je taken, werk je als doktersassistent nauw samen met de huisarts. Daarom is het wel zo belangrijk dat je goed op je plek zit. Wat voor huisartsen en praktijken passen goed bij jou? Dan gaan wij op zoek naar die ene plek waar jij blij van wordt!

Zorg ook goed voor jezelf..

 

Tandartsassistent

Smiles are always in fashion. Jij verkoopt ze als tandartsassistent dan ook graag!

Daarbij werk je nauw samen met de tandarts. Je ondersteunt deze bij de voorbereiding, de uitvoering en de afronding van patiëntbehandelingen. Ook beman je of val je in bij de balie, voer je werkzaamheden uit aan de stoel en in de sterilisatieruimte. Jij als tandartsassistent zit nooit stil en bent een belangrijke spil in de praktijk.

Gelet op die nauwe samenwerking, is het wel zo belangrijk dat je goed op je plek zit. Wat voor tandartsen en praktijken passen goed bij jou? Dan gaan wij op zoek naar die ene plek waar jij als tandartsassistent blij van wordt!

Be your own reason to smile!

Medewerker VTH

Quality is not an act, it’s a habit. Met de inwerkingtreding van de Wabo is een belangrijke rol weggelegd voor integrale handhaving.

Een professionele kwaliteit van de uitvoering van vergunningverlening, toezicht en handhaving, dat is wat de samenleving van de overheid verwacht. Jij als toezichthouder dan wel handhaver pakt hierin je rol. Aan de hand van de wet- en regelgeving weet je de juiste beslissingen te nemen.

Maar met wet- en regelgeving alleen kom je er niet. Goede communicatie is onmisbaar. Je weet betrokkenen te bewegen tot een gesprek. Je luistert, stelt vragen én je stelt grenzen. Geen uitdaging ga je uit de weg.

Met de stijgende vraag naar Medewerkers VTH, stijgt ook de keuze vrijheid die je als handhaver en toezichthouder hebt. Welke organisatie past bij jou? Welke ambities heb je op het gebied van de Wabo? Wat heb je nodig om je werk goed te kunnen uitvoeren?

Pleasure in the job puts perfection in the work!