Medewerker technische dienst

“Enthusiasm is the electricity of life..”

Door de groei van onze opdrachtgever zijn ze per direct op zoek naar een medewerker Technische Dienst. Het betreft hier een fulltime dienstverband.

Wat ga je precies doen?
Als medewerker technische dienst beschik je over voldoende kennis op elektrotechnisch, mechanisch, pneumatisch en hydraulisch gebied. Je bent in staat om  storingen op te lossen. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het (preventief) onderhoud en het uitvoeren van reparaties aan machines. Verder ben je ook betrokken bij de installatie en inbedrijfsstelling van het machinepark.

Salarisadministrateur M/V

Met jouw exacte ogenzorg jij ervoor dat de gehele personeels- en salarisadministratie van onze klanten op orde is. Je werkt nauwkeurig en integer en zorgt ervoor dat alle salarisberekeningen en mutaties tijdig en correct worden doorgevoerd. Maar je gaat verder: je begrijpt het proces én de klant en bent voor diverse klanten het eerste aanspreekpunt.

Je bent een prettig en leergierig persoon. Ook het contact met de klant is voor jou geen enkel probleem. Je informeert klanten en collega’s over regels inzake de ziektewet en WIA, subsidieregelingen en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je weet de juiste vragen te stellen en doet wat je belooft. Klanten en collega’s vertrouwen op je – en jij op hen.

Basisarts M/V

“The skills to heal, the spirit to care”

Als basisarts maak je deel uit van de Medische Dienst: een team van verpleegkundig specialisten, basisartsen, artsen in opleiding tot specialist in de ouderengeneeskunde en specialisten in de (ouderen-)geneeskunde.

Jouw werkplek is heel divers waarbij je in aanraking komt met diverse doelgroepen. Denk hierbij aan bewoners met niet-aangeboren hersenletsel, specialistische beademing, PG, Korsakov, Parkinson en jongeren met dementie. 

Vind je het een mooi streven om mensen zo lang mogelijk de regie te laten houden over hun eigen leven? Durf je anders te kijken en soms van de geijkte paden af te wijken? Anders denken en anders doen wordt juist zeer gewaardeerd.

Verkeersregelaar M/V

“Life is to short for traffic”

Leid jij alles in goede banen & staat veiligheid bij jou op nummer 1? Dan hebben wij een nieuwe uitdaging voor jou!

Wij zijn opzoek naar verkeersregelaars die goed het overzicht kunnen bewaren tijdens wegwerkzaamheden en andere activiteiten.

Ben jij in het bezit van de gewenste papieren dan is dit een pluspunt, maar heb je ze nog niet? Geen probleem! Jij kan met jouw enthousiasme de benodigde papieren behalen.

 

Vakschoonmaker M/V

Do you want to break free? Ga fulltime of parttime en voor lange tijd aan de slag als schoonmaker !

Onze opdrachtgever is een grote dienstverlener die jou de mogelijkheid biedt om lekker zelfstandig aan de slag te zijn. Je bent veel op pad, alleen of met collega’s en krijgt je eigen panden toegewezen. Daar zorg jij er voor dat alles weer blinkt.

Steek jij graag je handen uit de mouwen? Join the club and make good money!

Specialist Ouderengeneeskunde

Als Specialist Ouderengeneeskunde maak je deel uit van de Medische Dienst bestaande uit Specialisten Ouderengeneeskunde, huisartsen, basisartsen en verpleegkundig specialisten en vinden we het belangrijk nieuwe collega’s op te leiden. 

– Specialist Ouderengeneeskunde intramurale behandeling (met verbinding naar extramuraal)

Deze functie is vooral op de intramurale zorg gericht, zo is jouw werkplek heel breed: van de verpleeghuizen tot de wijkzorgcentra. Je komt in aanraking met diverse doelgroepen, zoals bewoners en patiënten met niet-aangeboren hersenletsel, specialistische beademing, PG, Korsakov, Gerontopsychiatrie, Parkinson en jonge mensen met dementie. Tevens bieden ze geriatrische revalidatiezorg en begeleiden ze patiënten extramuraal. Daarbij onderhoud je nauwe samenwerkingen op extramuraal gebied, zoals consultfunctie huisartsen en deelname aan het Multidisciplinair overleg in de huisartsenpraktijken.

Application Engineer

Onze opdrachtgever zoekt vanwege aankomende projecten m.b.t. de Cloud toepassingen en de komende uitdagingen een ervaren application engineer.

Je belangrijkste taken worden het ontwikkelen en beheer van softwaretoepassingen, Sharepoint (versie 2013) , tijd- en toegangssysteem. Daarnaast ben je projectverantwoordelijke of neem je deel aan ICT-projecten binnen de organisatie. Je analyseert en fouten en voert aanpassingen door binnen de software.

Een van de hoofdtaken binnen de functie zijn het beheer en uitvoering van:
– Sharepoint
– Microsoft 365
– Tijd/ toegangsyteem toepassingen.

Daarnaast ondersteun je gebruikers op onze internationale locaties op het gebied van applicatievraagstukken. Daarnaast fungeer je als vraagbaak voor onze helpdesk.

 

Hypotheekacceptant M/V

“Plans are nothing; planning is everything.”

Als hypotheekacceptant Aanvragen ben je verantwoordelijk voor het beoordelen en accepteren van hypotheekaanvragen. Je bent in staat dit proces kwalitatief goed, tijdig en efficiënt uit te voeren. Daarnaast initieer je acties om onze dienstverlening continu te verbeteren. Je denkt mee met adviseurs en bent in staat niet-standaard aanvragen (‘maatwerk’) te behandelen.

Declarant M/V

“Team work makes the dream work”

Onze opdrachtgever is een onafhankelijke, gespecialiseerde en full-service douanedienstverlener die voor ondernemingen de beste douane oplossingen wil bieden bij specifieke logistieke, administratieve en fiscale uitdagingen.  Onze opdrachtgever onderscheidt zich in de markt door service, kennis en innovatie.

Wat ga je doen?

 • Je beoordeelt de door de opdrachtgevers verstrekte gegevens op correctheid en volledigheid, inclusief machtigingen, verlegging van de BTW, etc. Bij verstrekte gegevens die niet volledig en/of niet correct zijn wordt tijdig en correct gecommuniceerd met de opdrachtgever
 • Je bent verantwoordelijk voor het tijdig invoeren en indienen van douane- en aanverwante aangiften, conform de wettelijke eisen, de interne procedures en eventuele specifieke wensen van de opdrachtgever
 • Indien nodig, communiceren met de klant, douane en andere afdelingen met betrekking tot de (gedane) aangiften
 • Je draagt zorg voor het correct, volledig en tijdig elektronisch archiveren van gedane aangiften en het overdragen van deze aangiften ten behoeve van facturatie en compliance
 • Je draagt zorg voor het actueel en op niveau houden van jouw kennis van douanewetgeving, -procedures, -vergunningen en alle voorkomende soorten douane- en aanverwante aangiften door bijvoorbeeld cursussen, seminars en het lezen van vakliteratuur. Onze opdrachtgever kan dit eventueel faciliteren.
 • Je optimaliseert het aangifteproces samen met de senior declarant
 • Je bent een vraagbaak voor de Assistent Declaranten en ondersteunt hen op inhoudelijk vlak
 • De declarant draagt verantwoording af aan de teamleider.

Basisarts Vaccinatie COVID-19

Het jaar 2021 staat bij de GGD Zuid Limburg in het teken van het vaccineren ter bestrijding van Covid-19. Voor dit grootschalige project zoeken wij basisartsen medische ondersteuning bieden, zodat alle inwoners van Zuid Limburg gevaccineerd kunnen worden.

 • Het bieden van ondersteuning op de vaccinatielocatie vanuit medisch inhoudelijke expertise,
 • Verantwoordelijkheid dragen voor de kwaliteit van het proces rond de coronavaccinaties op de vaccinatielocatie.
 • Aanspreekpunt voor vaccinatiemedewerkers.
 • Het uitvoeren van vaccinaties samen met onder andere doktersassistenten, studenten geneeskunde en verpleegkundigen.