Allround horecamedewerker

Your smile is the first step to hospitality

Bijna een half miljoen Nederlanders werken dagelijks in de horeca.

De ideale werkplek om mensen te leren kennen en om in door te groeien!

Ben jij sociaal ingesteld, houd jij van aanpakken en wil jij werken in leuke teams?

Dan is de horeca iets voor jou!

In de horeca is alles mogelijk, je kan zowel parttime als full time werken of juist in de zomerperiode veel uren maken.

Ben jij de horecatopper die wij zoeken?

 

 

 

Werkvoorbereider

Are you man enough? Onze opdrachtgever zoekt een werkvoorbereider in de industriële dienstverlening die nergens voor terug deinst!

Voor een grote vooruitstrevende dienstverlener op het gebied van industriële reiniging, transport en afvalmanagement zijn wij opzoek naar een werkvoorbereider. Binnen deze organisatie  werken ruim 700 medewerkers, die hun professionele talenten inzetten om onze opdrachtgevers een hoogwaardige dienst te leveren. De reinigingswerkzaamheden worden uitgevoerd bij bedrijven in verschillende sectoren. Als Werkvoorbereider bereid je projecten voor en schrijf je een gestructureerd werkplan. Je kijkt bijvoorbeeld kritisch naar de inzet van mens en materieel, maar ook milieu en veiligheid. Je hebt dan bij de verantwoordelijke Uitvoerder/afdeling Sales al goed doorgevraagd over de details van de klus. Het is belangrijk dat je assertief, consequent, nauwkeurig, klant- en servicegericht bent. Een greep van jou dagelijkse werkzaamheden zijn:

 • In overleg met de Uitvoerders de  dagdagelijkse werkzaamheden omzetten in een werkplan (interne werkvoorbereiding)
 • Het coördineren van de communicatie en samenwerking met diverse (interne) afdelingen, zoals Sales, Planning, Magazijn, etc. betreffende de uitvoering van het werkplan (inzet personeel, materieel)
 • Projectcontrole tijdens en na afloop van projecten, inclusief controle op juiste administratieve en financiële afhandeling
 • Eindevaluatie van de projecten en eventuele verbeterpunten zo nodig vertalen in nieuwe werkplannen
 • Het opstellen van voor- en nacalculaties

Junior assistent accountant

Ben jij de controlfreak die wij zoeken?!

Met jouw kennis op het gebied van accountancy en je grondige aanpak focus jij je volledig op de controle. Je richt jouw scherpe, onafhankelijke en analytische blik op zeer complexe controleopdrachten en combineert daarbij nauwkeurigheid met overzicht. Je ziet tussen alle regels en cijfers waar de ondernemer naartoe wil.

Je bent kritisch, resultaatgericht en leergierig. Daarnaast ben jij gezond eigenwijs en ontwikkelt je eigen opvattingen. Ook heb je gevoel voor de politieke verhoudingen en belangen in een organisatie.

 

Junior Subsidieadviseur

Maakt jij het mogelijk?

Als junior ondersteun je collega’s bij het schrijven van subsidieaanvragen voor diverse klanten in uiteenlopende branches. Je bent één van de gezichten van de subsidieafdeling en bent zowel voor collega’s als klanten goed bereikbaar. Je zit aan tafel met managers en technici en bespreekt met hen de mogelijkheden voor groei en ontwikkeling. Je praat met samenwerkingspartners, hebt oog voor ieders belangen en vertaalt dit in een plan van aanpak met innovatieve en economische betekenis.

Je bent oplossingsgericht, inventief en creatief. Je kennis op het gebied van subsidieregelingen en techniek is actueel. Kenmerkend voor jou is dat je goed kan samenwerken en snel inzicht hebt in de processen en markt van de klant.

Loonbelastingadviseur

Zorg jij er voor dat het loont?

Is de complexe materie rondom loonbelasting helemaal jouw ding? Bijt jij je vast in fiscale vraagstukken rondom ketenaansprakelijkheid, de werkkostenregeling, fiscale gevolgen van ontslagregelingen en (internationale) loonbelasting (zonder dubbelingen!)?

Je bent een vakman of -vrouw die zowel de kansen als de risico’s van loonbelasting overziet. Je legt de wetten en regels helder uit en benoemt de impact ervan voor de klant.

Hebt een open houding, kunt goed feedback geven en ontvangen, en weet dat goede ideeën nergens zijn zonder de uitvoering. Je wilt samen vooruit!

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Junior Adviseur Corporate Finance

Weet jij wat jij waard bent? Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een Junior Adviseur Corporate Finance.

De onderneming die je analyseert, de toekomstscenario’s die je onderbouwt en de ondernemer die je adviseert, schat jij feilloos op waarde. Met jouw brede blik, scherpe oog én je hands-on mentaliteit begeleid je bedrijven succesvol bij hun waardebepaling, (her)financiering en verkoop.

Wat is het onderscheidend vermogen van de klant? Past het businessmodel daarbij? Je ziet snel waar verbetering en groei mogelijk is. Niets neem jij klakkeloos over. Je graaft dieper en combineert jouw actuele kennis op het gebied van Corporate Finance met een gezonde dosis eigenwijsheid. Ook in je contacten met investeerders, participatiemaatschappijen en mogelijke kopers weet jij er het maximale uit te halen.

Je bent een goede relatie bouwer met zowel klant als collega’s.

Pedagogisch medewerker Jeugdhulp

Wil jij graag oprecht en vanuit je hart betrokken zijn bij jongeren en hen samen met collega’s een warm thuis bieden? Als begeleider richt je je in eerste instantie op de dagelijkse activiteiten van de jongeren. Je begeleidt het groepsproces en houdt de persoonlijke ontwikkeling van de jongeren tegelijkertijd in de gaten. Je bent het aanspreekpunt voor de jongeren, begeleidt ze en werkt aan relatieopbouw met de jongeren als jeugdbegeleider. Dit doe je vanuit een neutrale grondhouding en met een open blik want de jongeren worden onvoorwaardelijk geaccepteerd als persoon. Er wordt dan ook duidelijk onderscheid gemaakt tussen persoon en gedrag.

Naast het begeleiden van alle jongeren behoort het volgende ook bij jou dag

 • Signaleren van operationele/organisatorische zaken in en rondom het huis;
 • Zorgdragen voor de (ontwikkelings-)veiligheid van de jongeren in de breedste zin van het woord;
 • Dagelijks rapporteren op individuele- en algemene doelen;
 • Onderhouden van contacten met sociale netwerk en hier ondersteuning in bieden;
 • Uitvoeren mentorschap en in samenwerking met de jongeren een trajectplan opstellen;
 • Onderhouden van contacten met ketenpartners;
 • Input verlenen en uitvoering geven aan het gezinsplan, het signaleringsplan, trajectplan, e.a.

Allround auto schadehersteller

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een allround auto schadehersteller. Jij gaat alle herstelwerkzaamheden uitvoeren volgens de richtlijnen en specificaties van de fabrikanten.

Wat ga jij doen?!

• Beoordelen en voorbereiden van de te herstellen schades
• Schuren / plamuren
• Aanmengen en spuiten van grondlakken
• UV-primer
• Afplakken en reinigen
• Polijsten van gespoten delen
• Dé- en montage en overige taken die bijdragen tot het optimaal functioneren van de afdeling bodyShop kunnen deel uit maken van je werkzaamheden.

Constructiebankwerker

In deze functie van constructiebankwerker houd je je bezig met bankwerk, constructiewerk en plaat- en pijpwerk. Je bent in staat om zelfstandig aan de slag te gaan met technische tekeningen en aan de hand hiervan volledige installaties en constructies te bouwen. Daarnaast maak je uiteraard kwalitatief zeer goede lasverbindingen middels MIG/MAG en TIG lassen. Materialen waarmee je werkt zijn RVS, staal en aluminium.

Medewerker Burgerzaken

“Waar kan ik u mee helpen?” Zit klantgerichtheid in je bloed? Ga dan aan de slag als Medewerker Burgerzaken in Limburg!

In de rol van Medewerker Burgerzaken is iedere dag anders. Want iedere burger die er aan je balie komt is anders én heeft een ander verhaal. Al deze verschillende mensen, met hun diverse achtergronden, maken je nieuwsgierig. Je helpt ze allemaal graag en neemt hun aanvragen voor rijbewijzen, paspoorten, uittreksels en VOG’s in.

Met geduld luister je naar hun vragen en verhaal. “Is alles duidelijk? Waar gaat de reis naartoe? Veel veilige kilometers!” Het afhandelen van aanvragen en uitreiken van documenten is voor jou meer dan alleen de procedure. Is het druk aan de balie, dan weet je wel ook de juiste prioriteiten te stellen en aan te poten. Maar…wel altijd met een glimlach.

Because a warm smile is the universal language of kindness!