Ervaren Fiscalist (M/V)

Voor een accountantskantoor in de regio Limburg zijn wij op zoek naar een ervaren Fiscalist.

Het bedrijf heeft een lange historie en ruim 30 medewerkers, waaronder 6 fiscalisten.  Zij adviseren, ondersteunen en begeleiden al hun klanten op alle gebieden van het ondernemerschap. Denk hierbij aan het verlenen van diensten op het gebied van accountancy, fiscaliteit, loonadministratie, juridische zaken, personeelsdiensten/HRM, financieringen en internationaal ondernemen.

Yes you can!

Senior DIV Medewerker

There is no “digital strategy” anymore, just strategy in a digital world. Denk jij als Senior DIV Medewerker mee met onze opdrachtgever?

Projecten uitvoeren is jouw ding. Je ondersteunt als Senior DIV Medewerker bij het coördineren, uitvoeren en evalueren van (grootschalige en/of complexe) werkzaamheden. Daarbij signaleer je mogelijke verbeteringen binnen de manier van werken en/of voorzieningen. Jij voert het kwaliteitsbeheer en de procesbewaking uit.

Daarnaast verricht je in de rol van Senior DIV Medewerker de materiële verzorging van het dynamische/semistatisch archief. Alsmede het uitvoeren van de digitale verwerking in het Document Management Systeem iDocumenten en het zaaksysteem CZA. Ook zorg je voor het opschonen van het semistatisch archief vanuit wettelijke bepalingen, en je draagt zorg voor het verrichten van overige binnen het team voorkomende taken.

Let’s go digital!

Teammanager Sociale Zaken

Leadership is not a position or a title. It’s about action and example! Ga jij aan de slag als Teammanager Sociale Zaken bij onze opdrachtgever in Limburg?

Als interim teammanager ben je verantwoordelijk voor de directe aansturing van het team Sociale Zaken. Je zorgt daarbij voor een goed functionerend team waar kwaliteiten van medewerkers tot hun recht komen. Uiteraard sta je garant voor kwalitatieve producten en de bijbehorende output. Participatie, uitstroom en juridische kwaliteitszorg hebben daarbij je extra aandacht.

Je doet voorstellen omtrent de verbetering van de opbouw en samenstelling van het team. Dat kunnen voorstellen met resultaat zijn op de korte- alsook op de langere termijn. Investeren in een structurele oplossing is mogelijk. Zo nodig denk en werk je mee aan inhoudelijke vraagstukken op het terrein van participatie, schuldhulpverlening en andere relevante vraagstukken. Zeker ook als die team – overstijgend zijn.

Voor de Portefeuillehouder Sociale Zaken ben jij de eerste adviseur, voor de beleidsafdeling MRO ben jij de verbinder. Je maakt het mede mogelijk dat beleid en uitvoering op elkaar aansluiten. Bovendien geef je als direct leidinggevende uitvoering aan alle P&O – vraagstukken zoals de HR  cyclus , de wet verbetering poortwachter en andere P – instrumenten. Op afroep neem je deel aan het Breed MT (Management en Teamleiders) en woon je zo nodig raadsvergaderingen bij (avond-werkzaamheden behoren tot de mogelijkheden). Genoeg te doen!

What you do has far greater impact than what you say…

 

Administratief Medewerker

Choose a job you love and you’ll never have to work. Ga voor 32 uur per week op ‘vakantie’ bij onze opdrachtgever in Parkstad!

Voor de zomerperiode zoekt de organisatie een Administratief Medewerker. Je bent verantwoordelijk voor de debiteuren-  en crediteurenadministratie en facturatie.

Ook heb je affiniteit met IT. Je vindt het leuk om je collega’s op dit vlak te ondersteunen. Zo maak je nieuwe accounts aan, kun je configureren, mappenstructuren aan leggen en eenvoudige IT problemen op.

A summer well spend…

Jurist Handhaving

Regels zijn er om te overtreden. Maar niet bij jou! Ze worden namelijk niet voor niets gemaakt. Ga jij aan de slag als Jurist Handhaving bij een gemeente in Limburg?

Een zonder vergunning gebouwde garage, geschonken drank of gedumpt afval. Er zijn altijd mensen die de regels proberen te omzeilen. Voor jou een interessante klus! Wat maakt het dat iemand de regels heeft overtreedt? En hoever gaat diegene over de schreef? Jij gaat altijd het gesprek aan. Steeds zorg je voor de borging van de juridische correcte uitvoering van het handhavingsproces. Daar hoort ook het vertegenwoordigen van de gemeente bij de behandeling van bezwaar- en (hoger) beroepschriften bij. Je verzamelt alle informatie die je nodig hebt en weet aan de hand van de wet- en regelgeving de juiste conclusies te trekken en verdedigen. Om dit te kunnen doen sta je stevig in je schoenen. Je laat je niet afschrikken en kunt goed met weerstand omgaan. Met je expertise lever je bovendien een bijdrage aan de ontwikkeling van het gemeentelijke handhavingsproces en -beleid.

Never a dull day!

Sociaal Pedagogisch Medewerker

You are important! Want jij kunt én wilt de meest kwetsbaren in de samenleving helpen. Ga aan de slag als Sociaal Pedagogisch Medewerker bij onze opdrachtgever in Zuid-Limburg!

Je biedt ondersteuning op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Als sociaal pedagogisch werker heb je een belangrijke ondersteunende en activerende rol in het creëren van veilige en gestructureerde omgeving. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding van de deelnemers. Je signaleert wat er speelt en hebt een ondersteunende en de-escalerende houding. Je overlegt met de persoonlijk begeleiders om deelnemers verder te helpen op weg naar meer zelfstandigheid/ doorstroom naar andere voorzieningen of ambulant wonen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse praktische taken op de locatie. Dit alles doe je in een divers samengesteld team. De teamleden zijn professionals, energiek, dynamisch, gedreven, gemotiveerd met ieder een eigen deskundigheid.

Always help someone. You might be the only one that does..

Operator

No need to ask… He’s a smooth operator! Ga jij aan de slag bij onze opdrachtgever in Zuid-Limburg?

Je bedient een van de machines die gebruikt worden voor het assembleren van de kozijnen. Daarmee zorg jij er als operator voor dat dit proces ‘gladjes’ verloopt. Je verhelpt zelf kleine storingen en verricht het eerstelijns onderhoud. Dit wissel je af met andere werkzaamheden zoals bijvoorbeeld het (semi-automatisch) aanbrengen van hang- en sluitwerk.

Daarmee lever je een belangrijke bijdrage aan het leveren van kunststof kozijnen voor de projectmatige markt in Nederland. Met een 100-tal collega’s produceer voor heel Nederland veelkleurige, stijlvolle kunststof kozijnen in allerlei uitvoeringen voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

Let’s do this!

 

Sales Advisor Shoes

Give a girl the right shoes and she can conquer the world. Geef uitvoering aan deze woorden van Karl Lagerfeld en ga aan de slag als Sales Advisor bij onze opdrachtgever!

Net als kleding geven schoenen je een bepaalde uitstraling. Wie wil jij vandaag zijn? Ga je voor hip en ‘sporty’ met de laatste nieuwe sneakers? Of wil je die zakelijke ‘deal closen’? Dan is het tijd voor ‘high heels’ of een mooi paar moccasins. Met die ‘high heels’ kun je die zelfde avond nog een sexy look creëren wanneer je los gaat in de stad of misschien wel een date hebt… What to wear? 

Jij voorziet als Sales Advisor klanten steeds weer van een goed advies! Je checkt de behoeftes van de klant en speelt daar op in. Maar met jouw mensenkennis en ‘screening skills’ kom jij al heel ver. Datzelfde geldt voor je modebewustzijn en enthousiasme.

Life is short. Let them buy the shoes!

 

Senior Uitvoerder

Vind je het leuk om diverse technische projecten tegelijkertijd aan te aan te sturen, te begeleiden en te zorgen voor een vlekkeloze uitvoering? Ga dan aan de slag als Senior Uitvoerder bij onze opdrachtgever is de industriële reiniging!

Onze opdrachtgever staat al meer dan een halve eeuw voor professionele industriële reiniging, veilig afvaltransport en verantwoord afvalmanagement. Ze voeren reinigingswerkzaamheden uit bij
bedrijven in verschillende sectoren.  En werken voor grote nationale en internationale organisaties in aardolie- en gaswinning, voor chemie, nutsbedrijven, vuilverbranding en voor de overheid.

Houd jij moeiteloos meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht?  Krijg je er energie van om leiding te geven en weet je moeiteloos te communiceren met jouw collega’s?

Dit ga je doen als Senior Uitvoerder:

• Aansturen, uitvoeren en begeleiden van het dagelijkse werk en de projecten (operationeel en administratief)
• Opstellen van werkplannen, procedures en rapportages
• Voorbereiden en vooruit plannen van werkzaamheden
• Maken van evaluaties naar aanleiding van de uitgevoerde werkzaamheden
• Leidinggeven aan operationele medewerkers
• Onderhouden van contacten met klanten
• Samen met de klant werken aan optimalisatie van de werkzaamheden
• Klantvragen afhandelen op technisch vlak

Ready, steady, go?!

 

Medewerker Commerciële Binnendienst

Love at first bite! Ga jij aan de slag als Medewerker Commerciële Binnendienst bij onze opdrachtgever in Zuid-Limburg? Dé marktleider op het gebied van Oriental Food.

Onze opdrachtgever werkt haar assortiment voortdurend bij en volgt de nieuwste trends. Op deze manier wordt er gereageerd op de behoeften van alle verschillende gemeenschappen, maar ook op de behoeften van avontuurlijke gastronomen en professionele koks. Naast het up-to-date aanbod van producten, worden de services voortdurend verbeterd om de hoge standaard hiervan te behouden. Hier heb jij als Medewerker Commerciële Binnendienst een belangrijke rol in.

Je vormt de cruciale schakel tussen de buitendienst accountmanagers en de klanten. Je werkt dan ook nauw samen met je collega’s van de buitendienst en andere interne afdelingen. Je bent in deze functie een belangrijk aanspreekpunt voor klanten en je zorgt voor goede oplossingen voor al hun orders, vragen en/of klachten. Daarbij spreek jij je talen. Voor Engels-, Duits- en Franstalige klanten draai jij je hand niet om.

Nothing brings people more together than good food!