Project Coördinator Binnendienst

Als project coördinator binnendienst ben je verantwoordelijk voor het verwerken van offerte-aanvragen en opdrachten voor de Belgische evenementen.
In deze functie heb je nauw contact met je collega’s in de buitendienst en ondersteunt hen op organisatorisch, commercieel, technisch en administratief gebied.

Je volgt ook de offertes op, zet deze om in opdracht en zorgt voor een tijdige en complete follow-up
richting klant, leveranciers, planning en logistiek.
Daarbij heb je veel contact met klanten, leveranciers, onze technische en logistieke afdeling en montageploegen.

Accountmanager België

” Best way to sell something: don’t sell anything. Earn the awareness, respect and trust of those who might buy. ”

Onze opdrachtgever is een engineeringbureau welke diverse kantoren gevestigd heeft in Nederland en België. Vanwege uitbreiding zijn we op zoek naar een enthousiaste (senior) Accountmanager  in België.

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuwe klanten, definiëren van technische projecten, aanwerven van nieuwe medewerkers, opvolgen en coachen van een groep engineers en het onderhouden van een lange termijn relatie met klanten.

Uiteindelijk krijg je de verantwoordelijkheid om een eigen team te begeleiden en verder uit te bouwen. Jouw persoonlijke inbreng en initiatief zijn bepalend voor het behalen van de doelstellingen.

In afstemming met het managementteam ben je verantwoordelijk voor het aantrekken van potentiële nieuwe technische medewerkers. Je kent de klanten door en door, weet welke type projectmedewerkers door onze klanten worden gezocht en welke kennis en vaardigheden vereist zijn.

Karaktereigenschappen zoals plannen, organiseren, sociaal, flexibel, klantgerichtheid, zorgvuldigheid, “ownership” van de job en verantwoordelijkheden zijn jouw sterkste kanten!