Binnendienst medeweker

Onze opdrachtgever is een makelaars- en financieel advieskantoor in één, met een breed aanbod aan diensten. Een leuk en gezellig  familiebedrijf waarin aandacht voor de klant centraal staat en belangrijk is. Ook adviseren ze particulieren en bedrijven op het gebied van financiële producten (onder meer schadeverzekeringen en hypotheken).

Met het team gaan ze voor het beste advies voor hun klanten en dat doen ze door goed naar de klant te luisteren en een advies op maat te geven. Een goed en vriendelijk contact met de klant vinden ze dan ook erg belangrijk. De opdrachtgever groeit. De klanten waarderen hun aanpak, advies, en daarom hebben zij ruimte voor nog een collega. Denk je dat jij de ideale kandidaat bent?  Dan wacht niet te lang en reageer op deze vacature!

Facilitair Manager M/V

“Sometimes just say YES”

Voor een mooie organisatie in Maastricht zoeken wij voor de duur van 1 jaar een parttime Facilitair Manager M/V. Binnen deze rol ben jij de allround handyman/women van de locatie!

Jouw taken verschillen van dag tot dag en houden het werk divers. Je bent actief bezig met onder andere kleine onderhouds- en reparatiewerkzaamheden zoals lampen vervangen en deurklinken vastmaken. Ook valt het sleutelbeheer en de ontvangst van de facilitaire medewerkers onder jouw functie. Daarnaast kunnen taken zoals postafhandeling, het ondersteunen van bijeenkomsten en toezien op de bereikbaarheid van alle ruimtes in het gebouw behoren, maar ook gezellig een kop koffie drinken met jouw collega’s behoren tot jouw dagdagelijkse taken.

Medewerker Naaiatelier M/V

“Big things have small beginnings”

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een ervaren Naaister! Jij gaat als Medewerker Naaiatelier aan de slag binnen een organisatie die luxe kussens produceert van sierkussens, ligbedkussens en loungekussens tot zitzakken en stoelkussen op maat.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?
– Je naait hoezen in diverse maten en van verschillende materialen
– Ook ga je aan de slag met het locken van losse panden tbv kussenhoezen en piping op de naaimachine maken
– Jij zet Ritsen aan elkaar en nadat de hoezen in elkaar zijn gezet controleer je of alle toevoegingen op de
juiste plaats zitten

 

Receptioniste M/V

”It’s only one call away’

 Zit gastvriendelijkheid in jouw DNA? Ben je daarnaast ook administratief onderlegd? Kun jij deze vragen volmondig met JA beantwoorden, dan zoeken wij jou als nieuwe Receptioniste! 

Onze opdrachtgever is een leuke informele organisatie met 120 collega’s en een rijke historie. Voor een van hun locaties zijn wij per direct op zoek naar een receptioniste / administratief medewerk(st)er. Het betreft een parttime baan (24 uur) .

Jouw taken zijn  telefoon- en receptiewerk en  het uitvoeren van allerlei ondersteunende en administratieve taken. Denk hierbij ook aan het ontvangen en begeleiden van bezoekers en verschillende facilitaire zaken, waaronder het bestellen van relatiegeschenken, reserveren van vergaderruimtes en het beheren van kantoorartikelen. 

Office manager M/V

Wij zijn opzoek naar een Office manager voor bij een moderne tandartspraktijk in Landgraaf! Hier ga jij je geen seconde vervelen. Ervaring met personeelsplanning en/of kamerbezettingen is iets vanzelfsprekend!
Jij hebt die geweldige innemende smile, iedereen loopt met jou weg. De functie is voor 4 tot 5 dagen per week.

Bij deze mooie tandartsenpraktijk ben jij de steun en toeverlaat voor de hele club.

Wat ga je zoal doen…

Jij bent het aanspreekpunt, werkprocessen goed organiseren, protocollen oppakken, perfecte bezetting van de kamers en personeel.
Organiseren en overzicht creëren/behouden, daar floreer jij in.
Volwaardig team die zich volledig bezig houdt met de tandheelkundige zorg, omdat jij die uitstekende praktijkondersteuner bent! Een mooie werkplek in een leuk team! Het is een praktijk voor jong en oud. Dat maakt het voor jou gevarieerd. Jij bent net zo enthousiast en energiek als jouw toekomstige collega’s

Tandartsassistent M/V

Voor een moderne Tandartspraktijk in Landgraaf zijn wij opzoek naar een Tandartsassistent M/V. Deze praktijk staat bekend om hun individuele en persoonlijke aandacht.

Als tandartsassistent help je de tandarts voor, tijdens en na de behandeling van een patiënt. Daarnaast geef je voorlichting en advies aan patiënten, bijvoorbeeld over mondhygiëne. Ook kan een tandarts daarnaast helpen met de administratie.

Financieel Medewerker

“Follow the money”

Voor een van onze opdrachtgevers in de ICT sector zijn wij op zoek naar een Financieel Medewerker. Als Financieel Medewerker ben je voornamelijk verantwoordelijk voor de dagelijkse transactieverwerking en maandafsluitingen.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Verwerkt kasontvangsten op klantenrekeningen.
 • Verwerkt alle kasrekeningen op een dagelijkse basis.
 • Genereert maandelijkse debiteurenoverzichten voor klanten.
 • Registreert alle factuurbetalingen.
 • Draagt bij aan de verwerking van kredietrisico’s van klanten.
 • Voert waar nodig journaalposten in.
 • Codeert en voert maandelijkse creditcard kosten in.
 • Werkt toegewezen rekeningafstemmingen bij en controleert de volledigheid.
 • Assisteert mede collega’s bij het realiseren van volledige en tijdige maandelijkse afsluitingen.

 

Verkoopmedewerker schoenen M/V

“Good shoes take you to good places”

Jouw plezier in het werk straalt uit naar onze klanten en je staat voor service en klantvriendelijkheid. Daarnaast heb je passie voor mode en schoenen en je bent flexibel. Door jouw positieve werkhouding en liefde voor het vak weet jij iedereen te inspireren met jou advies.

Verder ben je bekend met de volgende werkzaamheden:

 • het netjes houden van de winkel
 • je bent communicatief en legt makkelijk contact
 • zorgen voor een goede presentatie van de collectie
 • proactief ideeën aandragen voor de winkelervaring te verbeteren
 • verwerken van binnen komende voorraad
 • passie voor schoenen en mode

Het betreft een functie van minimaal 16 en maximaal 30 uur. Daarnaast vind je het geen probleem om op koopavonden, zaterdagen en enkele feestdagen te werken.

Verkoopadviseur

Happiness is… the smell of a new car!

Ben jij van nature commercieel, klantgericht en heb jij een proactieve werkhouding? Dan ben jij wellicht de verkoopadviseur die wij zoeken!

In de rol van Verkoopadviseur wordt jij verantwoordelijk voor het gehele verkoopproces en bijhorende administratie. Jij beheert en taxeert de inkoop van nieuwe auto’s. Je voert gesprekken met klanten en bedenkt acties om nieuwe klanten naar de showroom te werven. Jouw commerciële en klantgerichte houding weet jij toe te passen om te enthousiasmeren, een mooie deal te maken en een positief visitekaartje achter te laten bij onze klanten.

 

 

Commercieel medewerker binnendienst M/V

“Sales goes up and down, but service stays forever”

Ter versterking van het salesteam van een veelzijdige facilitaire organisatie in Parkstad zoeken wij een enthousiaste en gedreven commercieel medewerker binnendienst.

Ben jij klantgericht en ga je graag aan de slag met het opmaken van offertes en het verzorgen van de after sales? Heb jij hiernaast ook een passie voor social media en zet je graag de content kalender op voor deze veelzijdige organisatie? Dan ben jij de commercieel administratieve binnendienst medewerker die wij zoeken!