Allround horecamedewerker

Your smile is the first step to hospitality

Bijna een half miljoen Nederlanders werken dagelijks in de horeca.

De ideale werkplek om mensen te leren kennen en om in door te groeien!

Ben jij sociaal ingesteld, houd jij van aanpakken en wil jij werken in leuke teams?

Dan is de horeca iets voor jou!

In de horeca is alles mogelijk, je kan zowel parttime als full time werken of juist in de zomerperiode veel uren maken.

Ben jij de horecatopper die wij zoeken?

 

 

 

Pedagogisch medewerker Jeugdhulp

Wil jij graag oprecht en vanuit je hart betrokken zijn bij jongeren en hen samen met collega’s een warm thuis bieden? Als begeleider richt je je in eerste instantie op de dagelijkse activiteiten van de jongeren. Je begeleidt het groepsproces en houdt de persoonlijke ontwikkeling van de jongeren tegelijkertijd in de gaten. Je bent het aanspreekpunt voor de jongeren, begeleidt ze en werkt aan relatieopbouw met de jongeren als jeugdbegeleider. Dit doe je vanuit een neutrale grondhouding en met een open blik want de jongeren worden onvoorwaardelijk geaccepteerd als persoon. Er wordt dan ook duidelijk onderscheid gemaakt tussen persoon en gedrag.

Naast het begeleiden van alle jongeren behoort het volgende ook bij jou dag

  • Signaleren van operationele/organisatorische zaken in en rondom het huis;
  • Zorgdragen voor de (ontwikkelings-)veiligheid van de jongeren in de breedste zin van het woord;
  • Dagelijks rapporteren op individuele- en algemene doelen;
  • Onderhouden van contacten met sociale netwerk en hier ondersteuning in bieden;
  • Uitvoeren mentorschap en in samenwerking met de jongeren een trajectplan opstellen;
  • Onderhouden van contacten met ketenpartners;
  • Input verlenen en uitvoering geven aan het gezinsplan, het signaleringsplan, trajectplan, e.a.

Medewerker Burgerzaken

“Waar kan ik u mee helpen?” Zit klantgerichtheid in je bloed? Ga dan aan de slag als Medewerker Burgerzaken in Limburg!

In de rol van Medewerker Burgerzaken is iedere dag anders. Want iedere burger die er aan je balie komt is anders én heeft een ander verhaal. Al deze verschillende mensen, met hun diverse achtergronden, maken je nieuwsgierig. Je helpt ze allemaal graag en neemt hun aanvragen voor rijbewijzen, paspoorten, uittreksels en VOG’s in.

Met geduld luister je naar hun vragen en verhaal. “Is alles duidelijk? Waar gaat de reis naartoe? Veel veilige kilometers!” Het afhandelen van aanvragen en uitreiken van documenten is voor jou meer dan alleen de procedure. Is het druk aan de balie, dan weet je wel ook de juiste prioriteiten te stellen en aan te poten. Maar…wel altijd met een glimlach.

Because a warm smile is the universal language of kindness!

Beleidsmedewerker WMO

The road to success is always under construction. Ga aan de slag als Beleidsmedewerker WMO bij een van de Limburgse gemeenten!

Bij onze opdrachtgever ontwikkel je met een klantgerichte focus integraal beleid, met als specifiek aandachtsgebied de WMO. Binnen dit aandachtsgebied ga je onder andere aan de slag met een aanbesteding voor ondersteuning op regionaal niveau. Je stemt steeds af met de betrokken partijen zoals uitvoeringsmedewerkers, collega-beleidsmedewerker in de regio, zorgaanbieders en de adviesraad Sociaal Domein. Ook vraagstukken op het gebied van financiële gezondheid (armoede) en informele zorg kunnen bij jou terecht komen.

Ready, steady, go?!

Allround medewerker horeca

Werken bij onze opdrachtgever is altijd een tropisch feestje! En wij vinden het dan ook belangrijk om samen met het team onze gasten een fantastische dag te bezorgen. Jij bent daarin een belangrijke schakel.

Als allround medewerker wordt je ingezet op verschillende afdelingen;

Horeca/ bar: Van al dat glijden en plonzen krijgen de gasten ook trek in een lekkere versnapering. Om de gasten gelukkig te maken met een lekker drankje, broodje of een snack hebben we jouw hulp nodig. Je neemt bestellingen op aan de counter, maakt ze klaar en levert ze uit aan de bezoekers. Achter de schermen wordt er natuurlijk meer gedaan: je vult de voorraad bij, houdt de boel schoon (hygiëne is belangrijk), zet het terras klaar etc. Alles om de bezoeker blij te maken.
In de naastgelegen sportbar voorzie je de sporters van een drankje/hapje na hun inspannende activiteiten.

Toezicht: Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid in het zwembad. Je beoordeelt de zwemvaardigheid en het gedrag van de gasten, spreekt ze daar eventueel op aan en onderkent de algemene- en specifieke risico’s per toezichtlocatie. Verder draag je bij aan een gastvriendelijke sfeer waarin alle bezoekers zich prettig en veilig voelen;

Medewerker VTH

Quality is not an act, it’s a habit. Met de inwerkingtreding van de Wabo is een belangrijke rol weggelegd voor integrale handhaving. Ga jij 24 uur per week aan de slag als Medewerker VTH op het gebied van bouwen en slopen bij onze opdrachthgever in Limburg?

Een professionele kwaliteit van de uitvoering van vergunningverlening, toezicht en handhaving, dat is wat de samenleving van de overheid verwacht. Jij als medewerker VTH pakt hierin je rol. Aan de hand van de wet- en regelgeving weet je de juiste beslissingen te nemen op het gebied van vergunningverlening, toezicht en handhaving.

Je doet de bouwtechnische toetsing van een aanvraag om een omgevingsvergunning, controleert de uitvoering van de bouw of sloop en ben verantwoordelijk voor het toezicht op de naleving van omgevingsvergunningen. In het kader van de handhaving voer je ook inspecties op locatie uit naar aanleiding van meldingen en klachten ten aanzien van bouw- of sloopwerkzaamheden en het gebruik van bouwwerken en afwijkingen van het bestemmingsplan.

Met kennis van de wet- en regelgeving alleen kom je er niet. Goede communicatie is onmisbaar. Je weet betrokkenen te bewegen tot een gesprek. Je luistert, stelt vragen én je stelt grenzen. Geen uitdaging ga je uit de weg.

Pleasure in the job puts perfection in the work!

Toezichthouder Zwembad

Altijd al een dagje in Baywatch willen spelen? Voor een subtropisch zwembad in Zuid-Limburg zoeken wij een toezichthouder! Dus ‘Mitch’ en ‘C.J.’ meld je snel…

Onze opdrachtgever is met een groot binnenbad, vele attracties en 5 buitenbaden het grootste subtropische zwemparadijs in de Euregio. In de zomerperiode is het druk bezocht. Veiligheid staat daarbij altijd voorop. Deze verantwoordelijkheid kunnen we aan jou wel overlaten! Dat je de Baywatch skills nog niet hebt is geen probleem. Je wordt intern opgeleid.

Omdat afwisseling in de werkzaamheden belangrijk is, wordt er een combinatie gemaakt met horeca- en facilitaire werkzaamheden. Ook het schoonhouden van de accommodatie maakt onderdeel uit van je takenpakket. Dit doe je in een jong en dynamisch team.

Mogen we een rood badpak of zwemshort voor je klaarleggen?!

Glazenwasser

Wax on. Wax off. Word net als Daniel San in Karate Kid opgeleid door ‘onze’ Mister Myagi en ga aan de slag als Glazenwasser!

Onze opdrachtgever is een grote dienstverlener die jou de mogelijkheid biedt om binnen korte tijd in deze functie te worden opgeleid. Daarna kun je zelf los. Je gaat alleen of met je collega’s op pad en bent, naast binnen, ook lekker veel buiten. Jij zorgt voor helder zicht!

Steek jij graag je handen uit de mouwen? Join the club and make good money!