Medewerker VTH

Quality is not an act, it’s a habit. Met de inwerkingtreding van de Wabo is een belangrijke rol weggelegd voor integrale handhaving.

Een professionele kwaliteit van de uitvoering van vergunningverlening, toezicht en handhaving, dat is wat de samenleving van de overheid verwacht. Jij als toezichthouder dan wel handhaver pakt hierin je rol. Aan de hand van de wet- en regelgeving weet je de juiste beslissingen te nemen.

Maar met wet- en regelgeving alleen kom je er niet. Goede communicatie is onmisbaar. Je weet betrokkenen te bewegen tot een gesprek. Je luistert, stelt vragen én je stelt grenzen. Geen uitdaging ga je uit de weg.

Met de stijgende vraag naar Medewerkers VTH, stijgt ook de keuze vrijheid die je als handhaver en toezichthouder hebt. Welke organisatie past bij jou? Welke ambities heb je op het gebied van de Wabo? Wat heb je nodig om je werk goed te kunnen uitvoeren?

Pleasure in the job puts perfection in the work!

 

Health Held

Health is not valued till sickness comes. Op die momenten zijn mensen afhankelijk van jouw verpleegkundige skills en zorgzaamheid.

En…dat merk je. Met het verpleegkundigentekort en de bijkomende administratieve werkzaamheden wordt er veel van je gevraagd als verpleegkundige. Met deze druk ben je met recht een ‘health held’ te noemen!

Ieder ziekenhuis, ieder zorgcentrum en iedere kliniek staat om jouw hulp te springen. Niet zorgen, is geen optie. Dit biedt jou keuze. Heb je wel eens nagedacht welke organisatie echt bij je past? Wil je generalistisch aan de slag zijn of wil je je nog specialiseren? Wil je naar buiten toe of voer je je werkzaamheden het liefst op één vaste plek uit? Ook het uitvoeren van verschillende projecten behoort tot de opties. It’s up to you!

Hattrick denkt hierin graag met je mee. Zodra je je wensen helder hebt, gaan wij meteen voor je op zoek naar die ene plek waar je blij van wordt.

Be your own hero!

WMO Consulent

Empowerment: ‘iemand tot iets in staat stellen’. Iedere dag ben jij er als WMO Consulent mee bezig. Je kijkt wat iemand wél kan, eventueel met hulp uit de omgeving en wanneer nodig ketenpartners of de gemeente. You got the power!

Mensen kunnen met verschillende hulpvragen bij de gemeente terecht komen. Jij gaat langs om te kijken hoe de situatie ervoor staat. Je stelt vragen, analyseert en observeert. Wat vraagt iemand aan en waarom? Wat kan iemand nog zelf en waar kan het eigen netwerk bij helpen?

Soms heeft iemand echter meer nodig om thuis te kunnen blijven wonen en deel te nemen aan de maatschappij. Je hebt dan ook veelvuldig contact met ketenpartners. Samen zoeken jullie naar oplossingen. Wanneer deze vanuit de gemeente geboden moeten worden dan kan er een aanvraag worden ingediend.

Jij weet steeds de juiste inschatting te maken!

 

 

Jeugdconsulent

Jeugdzorgeloosheid.  Ieder kind en iedere jongere verdient een veilige plek om zich te kunnen ontwikkelen. Helaas krijgt niet ieder kind deze kans. In de rol van Jeugdconsulent streef jij ernaar een zo fijn mogelijke omgeving te creëren om op te groeien. Ga jij aan de slag bij een van onze opdrachtgevers?

Door te denken in mogelijkheden en het gehele gezin en omgeving bij de zorgvraag te betrekken weet jij als jeugdconsulent de juiste route uit te stippelen. Om de situatie goed in kaart te brengen ga je langs bij de gezinnen. Je gaat in gesprek met de ouders en het kind. Daarbij stel je open vragen, analyseert en observeert. Je vindt het belangrijk de ouders en kinderen in hun eigen kracht te zetten. Wat kunnen zij zelf doen om de situatie te verbeteren? Zijn er mensen in de omgeving die hun daarbij kunnen helpen? Ook is het belangrijk om goed samen te werken met ketenpartners om een zo veilig mogelijke ontwikkeling te creëren.

Een verantwoordelijkheid die we iedere dag weer aan jou kunnen over laten!