Zweminstructeur

Buiten de box is het heerlijk zwemmen… Ga jij in september als zwemleerkracht aan de slag bij een subtropisch zwemparadijs? Onze opdrachtgever leidt je graag op!

Met het geven van zwemles draag je bij aan de veiligheid van kinderen en activeer je deelnemers tijdens aquajogging of vitaliteitszwemmen. Iets waar de subtropische omgeving waar je terecht komt zeker voor uitnodigt. Met een groot binnenbad, vele attracties en 5 buitenbaden is het namelijk het grootste subtropische zwemparadijs in de Euregio.

Naast het geven van zwemlessen houd je toezicht, ben je aanspreekpunt en EHBO-er en neem je administratieve en horeca taken voor je rekening. Mocht je in de zomer al aan de slag willen, dan kan dit alvast in de functie van toezichthouder.

Duik jij in deze nieuwe uitdaging?!

Health Held

Health is not valued till sickness comes. Op die momenten zijn mensen afhankelijk van jouw verpleegkundige skills en zorgzaamheid.

En…dat merk je. Met het verpleegkundigentekort en de bijkomende administratieve werkzaamheden wordt er veel van je gevraagd als verpleegkundige. Met deze druk ben je met recht een ‘health held’ te noemen!

Ieder ziekenhuis, ieder zorgcentrum en iedere kliniek staat om jouw hulp te springen. Niet zorgen, is geen optie. Dit biedt jou keuze. Heb je wel eens nagedacht welke organisatie echt bij je past? Wil je generalistisch aan de slag zijn of wil je je nog specialiseren? Wil je naar buiten toe of voer je je werkzaamheden het liefst op één vaste plek uit? Ook het uitvoeren van verschillende projecten behoort tot de opties. It’s up to you!

Hattrick denkt hierin graag met je mee. Zodra je je wensen helder hebt, gaan wij meteen voor je op zoek naar die ene plek waar je blij van wordt.

Be your own hero!!

Parttime Verkoopmedewerker

Trendsettend. Vooruitstrevend. Inspirerend. Zijn dit woorden die jou aanspreken? En ben jij een echte kleding lover?

Jij weet als geen ander een klant met jouw energieke en spontane manier te helpen. Daarmee zorg je ervoor te dat ze met de laatste trends naar huis gaan

Medewerker VTH

Quality is not an act, it’s a habit. Met de inwerkingtreding van de Wabo is een belangrijke rol weggelegd voor integrale handhaving.

Een professionele kwaliteit van de uitvoering van vergunningverlening, toezicht en handhaving, dat is wat de samenleving van de overheid verwacht. Jij als toezichthouder dan wel handhaver pakt hierin je rol. Aan de hand van de wet- en regelgeving weet je de juiste beslissingen te nemen.

Maar met wet- en regelgeving alleen kom je er niet. Goede communicatie is onmisbaar. Je weet betrokkenen te bewegen tot een gesprek. Je luistert, stelt vragen én je stelt grenzen. Geen uitdaging ga je uit de weg.

Met de stijgende vraag naar Medewerkers VTH, stijgt ook de keuze vrijheid die je als handhaver en toezichthouder hebt. Welke organisatie past bij jou? Welke ambities heb je op het gebied van de Wabo? Wat heb je nodig om je werk goed te kunnen uitvoeren?

Pleasure in the job puts perfection in the work!

 

Doktersassistent

Every day is a new adventure. Als doktersassistent hoef je je nooit te vervelen!

Zoveel verschillende mensen, zoveel verschillende klachten. En jij als doktersassistent bent het eerste aanspreekpunt. Je luistert, stelt vragen en probeert steeds weer de ernst vast te stellen. Een verantwoordelijke taak. Daarnaast plan je afspraken in, verzorg je de patiëntenadministratie en verleen je medische assistentie aan de huisarts. Ook bereid je patiënten voor, bewaakt ze tijdens onderzoeken en instrueert ze over de nazorg.

Tijdens het uitvoeren van je taken, werk je als doktersassistent nauw samen met de huisarts. Daarom is het wel zo belangrijk dat je goed op je plek zit. Wat voor huisartsen en praktijken passen goed bij jou? Dan gaan wij op zoek naar die ene plek waar jij blij van wordt!

Zorg ook goed voor jezelf..

 

Tandartsassistent

Smiles are always in fashion. Jij verkoopt ze als tandartsassistent dan ook graag!

Daarbij werk je nauw samen met de tandarts. Je ondersteunt deze bij de voorbereiding, de uitvoering en de afronding van patiëntbehandelingen. Ook beman je of val je in bij de balie, voer je werkzaamheden uit aan de stoel en in de sterilisatieruimte. Jij als tandartsassistent zit nooit stil en bent een belangrijke spil in de praktijk.

Gelet op die nauwe samenwerking, is het wel zo belangrijk dat je goed op je plek zit. Wat voor tandartsen en praktijken passen goed bij jou? Dan gaan wij op zoek naar die ene plek waar jij als tandartsassistent blij van wordt!

Be your own reason to smile!

Verpleegkundige Ambulancedienst

When seconds count… Wil jij van levensbelang zijn? Ga aan de slag als verpleegkundige bij de ambulancedienst!

Als verpleegkundige bij de ambulancedienst ben je als eerste zorgverlener ter plaatse. Je komt terecht in de meest uiteenlopende situaties en behandelt verschillende typen patiënten. Zo ben jij als eerste aanwezig wanneer er een ongeluk op de snelweg gebeurt. Als iemand thuis een hartaanval krijgt. Of een kind op het schoolplein of sportveld een nare smak maakt. De ambulancedienst is overal en altijd aanwezig, zeker als elke seconde telt!

Je verantwoordelijkheid is op die momenten groot, maar jij wilt hem nemen. Als verpleegkundige op een ambulance moet je snel medische beslissingen nemen en ernaar handelen. Samenwerken is daarbij van groot belang.  Zo heb je veel contact met bijvoorbeeld huisartsen, brandweer, politie of de mensen van de spoedeisende hulp in het ziekenhuis. In korte tijd leer je ongelooflijk veel. Kennis en ervaring die de rest van je carrière zullen verrijken.

Can we count on you?

Basisarts Ambulancedienst

When seconds count… Wil jij van levensbelang zijn? Ga aan de slag als basisarts bij de ambulancedienst!

Als basisarts bij de ambulancedienst ben je als eerste zorgverlener ter plaatse. Je komt terecht in de meest uiteenlopende situaties en behandelt verschillende typen patiënten. Zo ben jij als eerste aanwezig wanneer er een ongeluk op de snelweg gebeurt. Als iemand thuis een hartaanval krijgt. Of een kind op het schoolplein of sportveld een nare smak maakt. De ambulancedienst is overal en altijd aanwezig, zeker als elke seconde telt!

Je verantwoordelijkheid is op die momenten groot, maar jij wilt hem nemen. Als basisarts op een ambulance moet je snel medische beslissingen nemen en ernaar handelen. Samenwerken is daarbij van groot belang.  Zo heb je veel contact met bijvoorbeeld huisartsen, brandweer, politie of de mensen van de spoedeisende hulp in het ziekenhuis. In korte tijd leer je ongelooflijk veel. Kennis en ervaring die de rest van je carrière zullen verrijken.

Can we count on you?

Audicien

Tomorrow belongs to those who hear it coming! Ga jij aan de slag als Audicien bij onze opdrachtgever? Ze bieden door het hele land toffe plekken aan.

Mensen hebben elkaar nodig. Mensen communiceren met elkaar, gaan met elkaar in gesprek en blijven zo met elkaar verbonden. Goed horen is daarbij essentieel. De ambitie van onze opdrachtgever is om te blijven zoeken naar oplossingen die goed horen voor iedereen mogelijk maken. Hierdoor verbinden mensen zich met elkaar en maken zij het voor iedereen mogelijk om nog meer van het leven te genieten!

Bij onze opdrachtgever hebben ze hun blik steeds op de toekomst gericht. Ze werken met moderne meetapparatuur, volgen de trends op de voet en dankzij de allernieuwste chiptechnologie worden hun digitale hoortoestellen steeds kleiner. Samen met de klant en zijn omgeving ga je op zoek naar de beste hooroplossing. Maar dat doe je niet alleen samen met de klant. Ook met je collega’s! Want samen weet je meer. Samen kom je tot betere oplossingen.

Do you hear the future sing?

WMO Consulent

Empowerment: ‘iemand tot iets in staat stellen’. Iedere dag ben jij er als WMO Consulent mee bezig. Je kijkt wat iemand wél kan, eventueel met hulp uit de omgeving en wanneer nodig ketenpartners of de gemeente. You got the power!

Mensen kunnen met verschillende hulpvragen bij de gemeente terecht komen. Jij gaat langs om te kijken hoe de situatie ervoor staat. Je stelt vragen, analyseert en observeert. Wat vraagt iemand aan en waarom? Wat kan iemand nog zelf en waar kan het eigen netwerk bij helpen?

Soms heeft iemand echter meer nodig om thuis te kunnen blijven wonen en deel te nemen aan de maatschappij. Je hebt dan ook veelvuldig contact met ketenpartners. Samen zoeken jullie naar oplossingen. Wanneer deze vanuit de gemeente geboden moeten worden dan kan er een aanvraag worden ingediend.

Jij weet steeds de juiste inschatting te maken!