Beleidsmedewerker WMO

The road to success is always under construction. Ga aan de slag als Beleidsmedewerker WMO bij een van de Limburgse gemeenten!

Bij onze opdrachtgever ontwikkel je met een klantgerichte focus integraal beleid, met als specifiek aandachtsgebied de WMO. Binnen dit aandachtsgebied ga je onder andere aan de slag met een aanbesteding voor ondersteuning op regionaal niveau. Je stemt steeds af met de betrokken partijen zoals uitvoeringsmedewerkers, collega-beleidsmedewerker in de regio, zorgaanbieders en de adviesraad Sociaal Domein. Ook vraagstukken op het gebied van financiële gezondheid (armoede) en informele zorg kunnen bij jou terecht komen.

Ready, steady, go?!

Teammanager Sociale Zaken

Leadership is not a position or a title. It’s about action and example! Ga jij aan de slag als Teammanager Sociale Zaken bij onze opdrachtgever in Limburg?

Als interim teammanager ben je verantwoordelijk voor de directe aansturing van het team Sociale Zaken. Je zorgt daarbij voor een goed functionerend team waar kwaliteiten van medewerkers tot hun recht komen. Uiteraard sta je garant voor kwalitatieve producten en de bijbehorende output. Participatie, uitstroom en juridische kwaliteitszorg hebben daarbij je extra aandacht.

Je doet voorstellen omtrent de verbetering van de opbouw en samenstelling van het team. Dat kunnen voorstellen met resultaat zijn op de korte- alsook op de langere termijn. Investeren in een structurele oplossing is mogelijk. Zo nodig denk en werk je mee aan inhoudelijke vraagstukken op het terrein van participatie, schuldhulpverlening en andere relevante vraagstukken. Zeker ook als die team – overstijgend zijn.

Voor de Portefeuillehouder Sociale Zaken ben jij de eerste adviseur, voor de beleidsafdeling MRO ben jij de verbinder. Je maakt het mede mogelijk dat beleid en uitvoering op elkaar aansluiten. Bovendien geef je als direct leidinggevende uitvoering aan alle P&O – vraagstukken zoals de HR  cyclus , de wet verbetering poortwachter en andere P – instrumenten. Op afroep neem je deel aan het Breed MT (Management en Teamleiders) en woon je zo nodig raadsvergaderingen bij (avond-werkzaamheden behoren tot de mogelijkheden). Genoeg te doen!

What you do has far greater impact than what you say…

 

Consulent Jeugd

Yes we care! Ga jij aan de slag als Consulent Jeugd bij een van de Limburgse gemeentes?

Kinderen zijn de toekomst. In die toekomst spelen de mogelijkheden die ze in hun kinderjaren krijgen een belangrijke rol. Jij, als Consulent Jeugd, bent van grote betekenis, wanneer kinderen zorg nodig hebben buiten hun ouders en school om. Je wijst ouders en kinderen de weg, licht ze voor, coacht ze wanneer mogelijk, en verwijst ze anders door. Iedere dag krijg je uitdagende casussen ‘op je bord’. Jij kent ‘de menukaart’ en beschikt over ‘het juiste bestek’ om steeds de juiste afwegingen te maken.

Zo ben je van de week thuis geweest bij Noa. Sinds kort weten de ouders van Noa dat hij een zware vorm van autisme heeft. Ze hebben het zwaar, dat zie je. Je geeft aan dat je hun gevoel snapt en samen wilt zoeken naar een passende oplossing voor Noa. Er zijn verschillende instanties in de buurt waar hij bijvoorbeeld dagbesteding kan krijgen. Zo kan zijn moeder ook weer een aantal dagen per week aan de slag. Je legt wat meer uit over autisme en de vorm die Noa heeft en geeft zijn ouders wat tips. Op kantoor zul je de tijd nemen goed naar de casus en mogelijkheden te kijken, en nog even te sparren met de gedragswetenschapper. Welk arrangement past Noa het best?

Na de lunch – heerlijk die frisse neus én dat broodje pittige kip – heeft de hele afdeling een training over radicalisering. De aanleiding is dat een van de leerlingen van basisschool de Trap opmerkelijke dingen op het schoolplein schreeuwde. Hoe kunnen jij als Consulent Jeugd tijdig de juiste signalen oppikken en welke acties moeten er worden ingezet bij een vermoeden? Na de training is het tijd voor wat ‘minder zware’ kost. Je gaat een voorlichting geven op een middelbare school over drugs. Altijd tof om midden in de groep te staan. Door openheid te creëren kunnen kinderen hun vragen stellen en jij hun voorlichten over de risico’s. Voorkomen is beter dan…

Yes you care!

Allround medewerker horeca

Werken bij onze opdrachtgever is altijd een tropisch feestje! En wij vinden het dan ook belangrijk om samen met het team onze gasten een fantastische dag te bezorgen. Jij bent daarin een belangrijke schakel.

Wat wordt verwacht van een allround medewerker?

Je wordt ingezet op verschillende afdelingen;

Toezicht: Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid in het zwembad. Je beoordeelt de zwemvaardigheid en het gedrag van de gasten, spreekt ze daar eventueel op aan en onderkent de algemene- en specifieke risico’s per toezichtlocatie. Verder draag je bij aan een gastvriendelijke sfeer waarin alle bezoekers zich prettig en veilig voelen;

Horeca/ bar: Van al dat glijden en plonzen krijgen onze gasten ook trek in een lekkere versnapering. Om de gasten gelukkig te maken met een lekker drankje, broodje of een snack hebben we jouw hulp nodig. Je neemt bestellingen op aan de counter, maakt ze klaar en levert ze uit aan de bezoekers. Achter de schermen wordt er natuurlijk meer gedaan: je vult de voorraad bij, houdt de boel schoon (hygiëne is belangrijk), zet het terras uit etc. Alles om de bezoeker blij te maken.
In de naastgelegen sportbar voorzie je de sporters van een drankje/hapje na hun inspannende activiteiten

Telefoniste/receptioniste

Jij bent het visitekaartje van het kantoor en het eerste aanspreekpunt voor cliënten en derden. Je staat graag in contact met mensen en je vindt het leuk om te schakelen tussen de verschillende werkzaamheden. Spreekt dit je aan? Lees dan snel verder!

Jouw toekomstige werkgever staat positief bekend in de markt. Particulieren en zakelijke klanten kunnen hier terecht. In de notariële branche noemen ze dit ook wel een algemene praktijk. Het kantoor is gevestigd in het hart van Parkstad. Het is daarom perfect bereikbaar als je met het openbaar vervoer komt.

Het notariskantoor bestaat al geruime tijd en door de positieve profilering kent het kantoor een groot aantal vaste klanten in de omgeving.

Het kantoor heeft een moderne en professionele uitstraling. De collega’s halen dagelijks het beste in elkaar naar boven en vertrekken het pand met frisse, nieuwe energie. Door de omvang van het kantoor werk je met korte lijnen en daardoor weet je bij wie je terecht kan met specifieke vraagstukken. Ten slotte is het mogelijk om deel te nemen aan cursussen en opleidingen, zodat je jezelf kunt ontwikkelen.

Juridisch Adviseur AVG

However fast regulation moves, technology moves faster! Ga jij bij een van de Limburgse gemeentes voor 20 uur per week aan de slag als Juridisch Adviseur AVG?

Onze opdrachtgever is op zoek naar iemand die kan ondersteunen op het gebied van Privacy Impact Assessments en daarbij een link kan leggen naar de AVG. De werkzaamheden worden verricht vanuit Concerncontrol en in samenspraak met een aantal directe collega’s.

Je gaat ondersteuning bieden op het gebied van de uitvoering van de DPIA’s en belicht hierbij de Juridische kant in het kader van de AVG. Je maakt een vertaling van de juridische elementen van de AVG met het accent op de aan de DPIA’s gekoppelde werkprocessen.

Let’s do this!

Medewerker VTH

Quality is not an act, it’s a habit. Met de inwerkingtreding van de Wabo is een belangrijke rol weggelegd voor integrale handhaving. Ga jij 24 uur per week aan de slag als Medewerker VTH op het gebied van bouwen en slopen bij onze opdrachthgever in Limburg?

Een professionele kwaliteit van de uitvoering van vergunningverlening, toezicht en handhaving, dat is wat de samenleving van de overheid verwacht. Jij als medewerker VTH pakt hierin je rol. Aan de hand van de wet- en regelgeving weet je de juiste beslissingen te nemen op het gebied van vergunningverlening, toezicht en handhaving.

Je doet de bouwtechnische toetsing van een aanvraag om een omgevingsvergunning, controleert de uitvoering van de bouw of sloop en ben verantwoordelijk voor het toezicht op de naleving van omgevingsvergunningen. In het kader van de handhaving voer je ook inspecties op locatie uit naar aanleiding van meldingen en klachten ten aanzien van bouw- of sloopwerkzaamheden en het gebruik van bouwwerken en afwijkingen van het bestemmingsplan.

Met kennis van de wet- en regelgeving alleen kom je er niet. Goede communicatie is onmisbaar. Je weet betrokkenen te bewegen tot een gesprek. Je luistert, stelt vragen én je stelt grenzen. Geen uitdaging ga je uit de weg.

Pleasure in the job puts perfection in the work!

Administratief Medewerker

Choose a job you love and you’ll never have to work. Ga voor 32 uur per week op ‘vakantie’ bij onze opdrachtgever in Parkstad!

Voor de zomerperiode zoekt de organisatie een Administratief Medewerker. Je bent verantwoordelijk voor de debiteuren-  en crediteurenadministratie en facturatie.

Ook heb je affiniteit met IT. Je vindt het leuk om je collega’s op dit vlak te ondersteunen. Zo maak je nieuwe accounts aan, kun je configureren, mappenstructuren aan leggen en eenvoudige IT problemen op.

A summer well spend…

Jurist Handhaving

Regels zijn er om te overtreden. Maar niet bij jou! Ze worden namelijk niet voor niets gemaakt. Ga jij aan de slag als Jurist Handhaving bij een gemeente in Limburg?

Een zonder vergunning gebouwde garage, geschonken drank of gedumpt afval. Er zijn altijd mensen die de regels proberen te omzeilen. Voor jou een interessante klus! Wat maakt het dat iemand de regels heeft overtreedt? En hoever gaat diegene over de schreef? Jij gaat altijd het gesprek aan. Steeds zorg je voor de borging van de juridische correcte uitvoering van het handhavingsproces. Daar hoort ook het vertegenwoordigen van de gemeente bij de behandeling van bezwaar- en (hoger) beroepschriften bij. Je verzamelt alle informatie die je nodig hebt en weet aan de hand van de wet- en regelgeving de juiste conclusies te trekken en verdedigen. Om dit te kunnen doen sta je stevig in je schoenen. Je laat je niet afschrikken en kunt goed met weerstand omgaan. Met je expertise lever je bovendien een bijdrage aan de ontwikkeling van het gemeentelijke handhavingsproces en -beleid.

Never a dull day!

Toezichthouder Zwembad

Altijd al een dagje in Baywatch willen spelen? Voor een subtropisch zwembad in Zuid-Limburg zoek ik een toezichthouder! Dus ‘Mitch’ en ‘C.J.’ meld je snel…

Onze opdrachtgever is met een groot binnenbad, vele attracties en 5 buitenbaden het grootste subtropische zwemparadijs in de Euregio. In de zomerperiode is het druk bezocht. Veiligheid staat daarbij altijd voorop. Deze verantwoordelijkheid kunnen we aan jou wel overlaten! Dat je de Baywatch skills nog niet hebt is geen probleem. Je wordt intern opgeleid.

Omdat afwisseling in de werkzaamheden belangrijk is, wordt er een combinatie gemaakt met horeca- en facilitaire werkzaamheden. Ook het schoonhouden van de accommodatie maakt onderdeel uit van je takenpakket. Dit doe je in een jong en dynamisch team.

Mogen we een rood badpak of zwemshort voor je klaarleggen?!