Jurist Bezwaar en Beroep

The law is public conscience. Jij geeft hier als ervaren Jurist Bezwaar en Beroep uitvoering aan. Ga jij bij onze opdrachtgever aan de slag voor 16 uur per week tot januari 2020?

Voor een gemeente in Limburg zijn wij op zoek naar iemand die kan zorg dragen voor het correct uitleggen van de wet- en regelgeving op het gebied van het sociale domein. Je begrijpt hoe belangrijk inkomen en voorzieningen voor burgers zijn en bent in staat op dit vlak juiste overwegingen te maken binnen de wettelijke kaders.

Naast het behandelen van bezwaar- en beroepsdossiers houd je je bezig met het toetsen van rapportages en beschikkingen van consulenten. Het is belangrijk om de kwaliteit ook aan de voorkant te waarborgen. Je denkt dan ook mee over het inrichten van processen om deze kwaliteit te verbeteren. Ook begeleid en coach je de consulenten. Je bent steeds weer in staat om maatwerk te leveren door te denken in ‘flexibele arrangementen’ in plaats van kant-en-klare voorzieningen.

Empowerment is the key!

 

WMO Consulent

Empowerment: ‘iemand tot iets in staat stellen’. Iedere dag ben jij er als WMO Consulent mee bezig. Je kijkt wat iemand wél kan, eventueel met hulp uit de omgeving en wanneer nodig ketenpartners of de gemeente. You got the power!

Mensen kunnen met verschillende hulpvragen bij de gemeente terecht komen. Jij gaat langs om te kijken hoe de situatie ervoor staat. Je stelt vragen, analyseert en observeert. Wat vraagt iemand aan en waarom? Wat kan iemand nog zelf en waar kan het eigen netwerk bij helpen?

Soms heeft iemand echter meer nodig om thuis te kunnen blijven wonen en deel te nemen aan de maatschappij. Je hebt dan ook veelvuldig contact met ketenpartners. Samen zoeken jullie naar oplossingen. Wanneer deze vanuit de gemeente geboden moeten worden dan kan er een aanvraag worden ingediend.

Jij weet steeds de juiste inschatting te maken!

Senior DIV Medewerker

There is no “digital strategy” anymore, just strategy in a digital world. Denk jij als Senior DIV Medewerker mee met onze opdrachtgever?

Projecten uitvoeren is jouw ding. Je ondersteunt als Senior DIV Medewerker bij het coördineren, uitvoeren en evalueren van (grootschalige en/of complexe) werkzaamheden. Daarbij signaleer je mogelijke verbeteringen binnen de manier van werken en/of voorzieningen. Jij voert het kwaliteitsbeheer en de procesbewaking uit.

Daarnaast verricht je in de rol van Senior DIV Medewerker de materiële verzorging van het dynamische/semistatisch archief. Alsmede het uitvoeren van de digitale verwerking in het Document Management Systeem iDocumenten en het zaaksysteem CZA. Ook zorg je voor het opschonen van het semistatisch archief vanuit wettelijke bepalingen, en je draagt zorg voor het verrichten van overige binnen het team voorkomende taken.

Let’s go digital!

Werkplaats Receptionist

Zorg jij ervoor dat de klanten een warm welkom krijgen en ze snel weer op weg zijn?

Voor deze functie zoeken wij iemand die makkelijk contact heeft met onze klant, de werkplaatschef en externe leveranciers. Je weet je goed uit te drukken en in te spelen op de wensen van de klant. Bij drukte bewaar je het overzicht en je voelt je niet snel opgejaagd. Als het moet, kun je verschillende dingen tegelijk. En dat allemaal terwijl je heel precies te werk gaat!

Hoe kan jouw dag als werkplaatsreceptionist bij onze opdrachtgever eruitzien?

Je zet je kopje koffie onder de balie neer en bekijkt samen met de werkplaatschef de planning. Meteen loopt er een klant binnen die problemen heeft aan z’n wagen. Je zorgt dat de klant geholpen wordt en past gelijk de planning aan! Tussendoor bel je nog met leveranciers en informeer je klanten die hun auto op komen halen.

Na je welverdiende boterhammen is het tijd om nog wat administratieve taken te doen, je controleert werkorders en verzorgt facturen. Wanneer er nog tien ad-hoc klusjes tussendoor komen, laat jij je niet gek maken. Je houdt wel van een uitdaging! Je geniet van jouw belangrijke rol in ons after-sales proces.

 

Ervaren Fiscalist (M/V)

Voor een accountantskantoor in de regio Limburg zijn wij op zoek naar een ervaren Fiscalist.

Het bedrijf heeft een lange historie en ruim 30 medewerkers, waaronder 6 fiscalisten.  Zij adviseren, ondersteunen en begeleiden al hun klanten op alle gebieden van het ondernemerschap. Denk hierbij aan het verlenen van diensten op het gebied van accountancy, fiscaliteit, loonadministratie, juridische zaken, personeelsdiensten/HRM, financieringen en internationaal ondernemen.

Yes you can!

Schoonmaker

Do you want to break free? Ga fulltime en voor lange tijd aan de slag als schoonmaker in de regio Parkstad!

Onze opdrachtgever is een grote dienstverlener die jou de mogelijkheid biedt om lekker zelfstandig aan de slag te zijn. Je bent veel op pad, alleen of met collega’s en krijgt je eigen panden toegewezen. Daar zorg jij er voor dat alles weer blinkt.

Steek jij graag je handen uit de mouwen? Join the club and make good money!

 

BRP Specialist

Basisregistratie Personen? Laat maar komen! Ga als BRP Specialist fulltime voor een half jaar aan de slag bij onze opdrachtgever in Limburg.

Als specialist versta je je vak. Je hebt diepgaande kennis van wet- en regelgeving met betrekking tot de BRP. Dienstverlening zit in je bloed! Je werkt graag in een hectische omgeving en schakelt eenvoudig in veranderende omstandigheden. Kom maar op!

Je signaleert proactief knelpunten, doet verbetervoorstellen én werkt mee aan het verbeteren van de dienstverlening. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om mee te werken aan diverse innovatieve projecten. Door jouw expertise in het werkveld help je het team bij de ontwikkeling van burgerzaken en ondersteun je bij het maken van de werk- en taakverdeling.

Don’t limit your challenges. Challenge your limits…

Consulent Jeugd

Yes we care! Ga jij aan de slag als Consulent Jeugd bij een van de Limburgse gemeentes?

Kinderen zijn de toekomst. In die toekomst spelen de mogelijkheden die ze in hun kinderjaren krijgen een belangrijke rol. Jij, als Consulent Jeugd, bent van grote betekenis, wanneer kinderen zorg nodig hebben buiten hun ouders en school om. Je wijst ouders en kinderen de weg, licht ze voor, coacht ze wanneer mogelijk, en verwijst ze anders door. Iedere dag krijg je uitdagende casussen ‘op je bord’. Jij kent ‘de menukaart’ en beschikt over ‘het juiste bestek’ om steeds de juiste afwegingen te maken.

Zo ben je van de week thuis geweest bij Noa. Sinds kort weten de ouders van Noa dat hij een zware vorm van autisme heeft. Ze hebben het zwaar, dat zie je. Je geeft aan dat je hun gevoel snapt en samen wilt zoeken naar een passende oplossing voor Noa. Er zijn verschillende instanties in de buurt waar hij bijvoorbeeld dagbesteding kan krijgen. Zo kan zijn moeder ook weer een aantal dagen per week aan de slag. Je legt wat meer uit over autisme en de vorm die Noa heeft en geeft zijn ouders wat tips. Op kantoor zul je de tijd nemen goed naar de casus en mogelijkheden te kijken, en nog even te sparren met de gedragswetenschapper. Welk arrangement past Noa het best?

Na de lunch – heerlijk die frisse neus én dat broodje pittige kip – heeft de hele afdeling een training over radicalisering. De aanleiding is dat een van de leerlingen van basisschool de Trap opmerkelijke dingen op het schoolplein schreeuwde. Hoe kunnen jij als Consulent Jeugd tijdig de juiste signalen oppikken en welke acties moeten er worden ingezet bij een vermoeden? Na de training is het tijd voor wat ‘minder zware’ kost. Je gaat een voorlichting geven op een middelbare school over drugs. Altijd tof om midden in de groep te staan. Door openheid te creëren kunnen kinderen hun vragen stellen en jij hun voorlichten over de risico’s. Voorkomen is beter dan…

Yes you care!

Consulent WMO

The ultimate use of power is to empower others. Ga jij aan de slag als WMO consulent in ‘ós sjoeëne Limburg’?

Iedere dag neem je aan verschillende keukentafels plaats. Mevrouw Janssen vertelt je dat ze zo slecht ter been is, dat ze niet meer zelf haar huis schoon kan houden en ook niet meer zelf boodschappen kan doen. Ze vraagt zich dan ook af of ze nog lang thuis kan blijven wonen. Je vraagt of mevrouw kinderen heeft die haar kunnen helpen. Ze heeft een hele lieve dochter Jacqueline, maar die heeft een drukke fulltime baan waarvoor ze vaker naar het buitenland reist. “En buren?” vraag je. Carla woont naast haar. Zij is sinds een paar jaar met pensioen en komt af en toe een praatje maken. “Zou u eens willen vragen of zij wat boodschappen kan meenemen af en toe?” “Ja, dat is best een goed idee.” Je spreekt met mevrouw Janssen af dat jij je buigt over de huishoudelijke hulp, en dat mevrouw zelf Carla belt. “Ik zal het meteen vragen, kind. Tot ziens en bedankt voor je hulp.”

Terug op kantoor heb je eerst casusoverleg met je collega’s. Iedere week bespreken jullie alle complexe casussen, zodat ieders expertise kan worden ingeschakeld. Wat is jouw superpower? Na het overleg is het tijd voor lunch. Je maakt met een aantal collega’s een wandeling buiten en haalt een broodje bij de bakker om de hoek. Met een volle maag én nieuwe energie stap je in de auto voor je volgende huisbezoek: Joey. Joey is 19 jaar en kampt met een ernstige angststoornis. Zijn ouders hebben dagbesteding aangevraagd bij de gemeente. Thuis bij Joey observeer je en luister je naar het verhaal van zijn ouders. Ze hebben het zwaar, dat zie je. Je geeft aan dat je hun gevoel begrijpt en dat je gaat bekijken wat de mogelijkheden vanuit de gemeente in de regio zijn. Terug op kantoor stel je de rapportages op in Suite. De beschikking van mevrouw Janssen maak je ook meteen in orde. Ze krijgt snel huishoudelijke hulp, zodat ze thuis kan blijven wonen. Voor Joey moet je wat meer onderzoek doen. Dan kun je bepalen op welke plek hij zich het best zal kunnen ontwikkelen met het WMO budget van de gemeente.

No one is you and that’s your power!

Klantmanager Inkomen

Do what is right, not what is easy. Ga jij bij onze opdrachtgever aan de slag als fulltime Klantmanager Inkomen?

Inkomen is voor mensen een belangrijk, als niet het belangrijkste, gegeven. Zonder inkomen kun je immers niet leven. Jij neemt de de rol van Klantmanager Inkomen dan ook uiterst serieus. Je brengt de situatie goed in kaart door gesprekken en documenten, en weet steeds de juiste afweging te maken ten aanzien van iemands uitkering. Wel of niet toekennen, wel of niet korten, of – verdergaand – beëindigen. Daarbij gaat het dus niet altijd om de leukste en makkelijkste gesprekken. Jij beschikt echter, naast juridische skills, ook over inlevingsvermogen. In het geval van fraude sta je bovendien stevig in je schoenen.

Let’s do this!