(Assistant) Controller

Als (Assistant) Controller heb je samen met de Head of Finance een grote rol bij het opzetten en verder ontwikkelen van de financiële afdeling.

Je hebt een actieve rol in het efficiënter organiseren en verbeteren van processen. Je analyseert de financiële gegevens van het bedrijf en zorg voor de maandelijkse, driemaandelijkse, jaarlijkse afsluiting en de financiële rapportages.

Als (Assistant) Controller beheer en regel het operationele deel van de financiële administratie (dit betekent ook het verwerken van inkomende facturen, het voorbereiden van betalingen, etc.) Je ondersteunt het hoofd van financiën en de rest van het bedrijf met alle projecten op de financiële afdeling die het bedrijf in staat stellen snel te groeien en zijn doelen te bereiken.

Je staat nauw in contact met ondersteunende bedrijven (zoals het externe boekhoudkantoor) voor een vlekkeloze financiële administratie.

Calculator

Als Calculator ben je enerzijds op kantoor bezig met calculatie- en planningswerkzaamheden en anderzijds zorg je ervoor dat de uitvoering goed verloopt en er snel ingespeeld wordt op alle voorkomende situaties. In deze variërende functie is er veel ruimte voor eigen inbreng, creativiteit en innovatie.

Onze opdrachtgever is een allround groenvoorzieningsbedrijf, actief in ontwerp, aanleg, onderhoud van de buitenruimte en bijbehorende civieltechnische projecten. De bedrijfsonderdelen werken in verschillende divisies, ieder met haar eigen specialisme. Ze hebben specialisten in de meest uiteenlopende disciplines in huis, van ontwerpers tot stratenmakers, van hoveniers tot boomverzorgers. Het is  een hecht familiebedrijf, waarbij ze altijd samen naar het beste eindresultaat streven voor de klant én de omgeving.

Jouw uitdaging:

 • Het maken van calculaties van projectaanvragen
 • Het verzorgen van een tijdige en adequate informatievoorziening naar alle interne en externe betrokkenen
 • Het op termijn zelfstandig oppakken van grotere en complexe vraagstukken
 • Het voorbereiden van de inkoopprocedures
 • Het verzamelen van alle gegevens ten behoeve van de garantie en nazorg van de projecten
 • Uitwerken van calculaties en offertes in samenwerking met projectleiders en collega’s van het bedrijfsbureau
 • Opstellen van betrouwbare kostprijzen
 • Het aanvragen van offertes bij leveranciers en onderaannemers
 • Verzorgen en indienen van inschrijvingsdocumenten
 • Bewaken van gemaakte afspraken met opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers
 • Bewaken van totale proces, van aanvraag tot en met indiening van offerte
 • Het leveren van een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van calculatieprocedures
 • Je legt verantwoording af aan het Hoofd Bedrijfsbureau. Het Bedrijfsbureau bestaat uit circa 5 medewerkers.

Senior Accountmanager

“If you believe in something, you can sell it!

Ben jij een verkoper in hart en nieren? Heb jij een uitstekend gevoel voor commercie? Ben jij de drijvende kracht met een groot netwerk en ervaring in de afval- / recyclingbranche die het verkoopteam kan versterken? Wil jij het commerciële aanspreekpunt van onze opdrachtgever? Kun jij deze vragen volmondig met JA beantwoorden, dan zijn wij op zoek naar jou!

Als senior accountmanager  ben jij in staat op professionele wijze je eigen netwerk van relaties op te bouwen, te onderhouden en vooral uit te breiden. Jij fungeert als de sparringpartner voor onze (potentiële) klanten, draagt oplossingen aan voor hun afvalproblematiek en geeft een gedegen advies over onze dienstverlening. En natuurlijk ben je in staat daarna de order te sluiten.

Conform vastgestelde targets c.q. doelstellingen ben je verantwoordelijk voor de verkoop van onze transport- en milieudiensten aan bestaande en nieuwe klanten. Je realiseert de omzetdoelstellingen en bewaakt daarbij de marges. Daarnaast lever je de input voor het opstellen van jaarlijkse omzet- en budgetprognoses. Uiteraard ben en blijf je op de hoogte van relevante ontwikkelingen in de markt.

Coördinator Vergunningen

“There is no planet B”

Heb jij kennis van de geldende wet- en regelgeving? Blink jij uit in het onderhouden van contacten met bevoegd gezag? Ben jij communicatief vaardig en wil jij vraagbaak voor al je collega’s zijn? Zie jij het op orde brengen en houden van alle vereiste vergunningen van de tot onze opdrachtgever  behorende divisies als een uitdaging? Kun jij deze vragen volmondig met JA beantwoorden, dan zijn wij op zoek naar jou!

Als KAM deskundige ondersteun je vanuit een integrale benadering bij de ontwikkeling, implementatie en realisatie van het Kwaliteits-, Veiligheids- en Milieubeleid. Je bent verantwoordelijk voor het beheer, het aanvragen, actualiseren en coördineren van allerlei soorten vergunningen (wabo-, ontgronding-, buitenlandse transportvergunning) voor de vijf locaties. Daarnaast adviseer je met je collega’s bij bouw-, RO- en afvalstoffenzaken. Je hebt regelmatig contact met adviesbureaus die je voor specifieke kennis en het bewaken van de voortgang hebt ingeschakeld. Het kan voorkomen dat je overleg moet voeren met omwonenden en overige stakeholders inzake milieuaspecten. Je zorgt er voor dat je de kennis van vaktechnische ontwikkelingen en wet- en regelgeving op de vermelde vakgebieden actueel houdt. Het volgen van een cursus, opleiding hieromtrent behoort tot de mogelijkheden. Je bent verantwoordelijk voor een correcte vertaling van de relevante wetgeving en wettelijke eisen naar operationele processen en aspecten.

 

Monteur Zonwering

De groei van onze opdrachtgever zou niet mogelijk zijn zonder gepassioneerde en gemotiveerde collega’s. Ze hebben dan ook de ambitie om niet alleen dé toonaangevende zonweringspecialist te blijven maar ook als werkgever een prettige en inspirerende werkomgeving te willen bieden. De huidige  medewerkers leveren immers niet alleen producten, zij doen er ook alles aan om het leven van klanten extra comfortabel  te maken. Met persoonlijke aandacht en deskundig advies met een glimlach zoeken zij samen met de klant naar de juiste oplossing voor hun woonwensen. Dat vraagt een betrokken en professionele houding van al hun medewerkers en een gedeelde passie voor de producten en de wereld om ons heen.

Als monteur bij onze opdrachtgever heb je een enorm afwisselende baan. Door de grote variatie aan producten en diensten ben je elke dag met andere werkzaamheden bezig. Monteren van binnen- en buitenzonwering, terrasoplossingen, insectenwering en kunststof kozijnen.

Oplossen van storingen en het uitvoeren van reparaties aan bestaande producten. Uitvoeren van onderhoud aan bestaande producten.

Interieurverzorger m/v

Do you want to break free? Ga fulltime of parttime en voor lange tijd aan de slag als schoonmaker !

Onze opdrachtgever is een grote dienstverlener die jou de mogelijkheid biedt om lekker zelfstandig aan de slag te zijn. Je bent veel op pad, alleen of met collega’s en krijgt je eigen panden toegewezen. Daar zorg jij er voor dat alles weer blinkt.

Steek jij graag je handen uit de mouwen? Join the club and make good money!

 

Specialist Ouderengeneeskunde

Als Specialist Ouderengeneeskunde maak je deel uit van de Medische Dienst bestaande uit Specialisten Ouderengeneeskunde, huisartsen, basisartsen en verpleegkundig specialisten en vinden we het belangrijk nieuwe collega’s op te leiden. 

– Specialist Ouderengeneeskunde intramurale behandeling (met verbinding naar extramuraal)

Deze functie is vooral op de intramurale zorg gericht, zo is jouw werkplek heel breed: van de verpleeghuizen tot de wijkzorgcentra. Je komt in aanraking met diverse doelgroepen, zoals bewoners en patiënten met niet-aangeboren hersenletsel, specialistische beademing, PG, Korsakov, Gerontopsychiatrie, Parkinson en jonge mensen met dementie. Tevens bieden ze geriatrische revalidatiezorg en begeleiden ze patiënten extramuraal. Daarbij onderhoud je nauwe samenwerkingen op extramuraal gebied, zoals consultfunctie huisartsen en deelname aan het Multidisciplinair overleg in de huisartsenpraktijken.

– Specialist Ouderengeneeskunde extramurale behandeling (met verbinding naar intramuraal)

Ook zijn wij op zoek naar Specialisten Ouderengeneeskunde die zich voornamelijk richten op extramurale consulten en samenwerking, maar daarnaast ook de verbinding maken met de intramurale zorg.

We gaan altijd uit van de eigen kracht van de bewoners. Wat kunnen zij (nog) zelf? We streven ernaar dat zij zo lang mogelijk de regie over hun leven houden. Dat betekent dat we soms van de geijkte paden afwijken. Anders kijken, anders denken en anders doen worden gestimuleerd en gewaardeerd. Dat maakt dat we ook een beroep doen op jouw eigen kracht als medewerker. Leef- en werkplezier gaan zo hand in hand!

 

We bieden een functie van 36 uur per week (uren zijn in overleg). Je krijgt een vast contract in een plezierige werkomgeving.

Onze opdrachtgever staat bekend om haar ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.  Zo heb je de mogelijkheid tot het doen van wetenschappelijk onderzoek, de opleiding tot kaderarts te volgen of supervisie te geven aan Specialisten OuderenGeneeskunde in opleiding, verpleegkundig specialisten en A(N)OS.

Salarisinschaling is conform CAO VVT, FWG 75 (maximaal € 7.870,99 bruto per maand (bij een fulltime dienstverband).

Basisarts

“The skills to heal, the spirit to care”

Als basisarts maak je deel uit van de Medische Dienst: een team van verpleegkundig specialisten, basisartsen, artsen in opleiding tot specialist in de ouderengeneeskunde en specialisten in de (ouderen-)geneeskunde. Jouw werkplek is heel divers waarbij je in aanraking komt met diverse doelgroepen. Denk hierbij aan bewoners met niet-aangeboren hersenletsel, specialistische beademing, PG, Korsakov, Parkinson en jongeren met dementie. Tevens bieden we geriatrische revalidatiezorg.

Vind je het een mooi streven om mensen zo lang mogelijk de regie te laten houden over hun eigen leven? Durf je anders te kijken en soms van de geijkte paden af te wijken?
Anders denken en anders doen wordt juist zeer gewaardeerd.

We bieden een functie van 36 uur (uren zijn in overleg). Je krijgt een tijdelijk contract voor de duur van 1 jaar (met uitzicht voor onbepaalde tijd) in een plezierige werkomgeving.

Daarnaast is er de mogelijkheid opgeleid te worden tot specialist ouderengeneeskunde. De opdrachtgevers staat bekend om haar ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Salarisinschaling is conform CAO VVT, FWG 65 (maximaal € 5.395,82) bruto per maand (bij een fulltime dienstverband).

Klantenservice medewerker Duits

Spreek, schrijf en lees jij de Duitse en Nederlandse taal perfect? Zoek dan niet verder en ga aan de slag als klantenservice medewerker Duits voor een organisatie in Parkstad.

Als klantenservice medewerker Duits ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten die vragen hebben over bijvoorbeeld het product of de levering van het product. De vragen zijn in ieder geval divers, dat maakt deze baan ook zo leuk! Deze gesprekken vinden telefonisch en via mail plaats. Je kunt Duits en Nederlands sprekende klanten aan de lijn krijgen, dus het is belangrijk dat je een kei bent in de Duitse en Nederlandse taal!

 

 

Allround junior operator

“Ambition is the first step to succes. The second step is action’

Ben jij een aanpakker die bereid is om opgeleid te worden tot allround operator, dan gaan wij graag met jou in gesprek.

Tijdens de inwerkperiode maak je kennis met alle productieonderdelen binnen de organisatie en loop je mee in het dagelijkse productieproces. Je leert hierbij alle ins & outs van de procesinstallaties kennen en wordt getraind in het zelfstandig mengen van producten, instellen en bedienen van de afvullijnen. Ook ga je de producten controleren op de juiste kwaliteit en leg je de resultaten vast. Na deze introductieperiode ga je kijken welke taken het beste bij jou passen en hoe jouw kwaliteiten verder ontwikkeld kunnen worden. Hierbij is het de bedoeling dat je uiteindelijk verantwoordelijk wordt voor één of meerdere productielijnen. Afhankelijk van je ervaring zal dit traject circa 6 tot 12 maanden in beslag nemen.