Ervaren Fiscalist (M/V)

Voor een accountantskantoor in de regio Limburg zijn wij op zoek naar een ervaren Fiscalist.

Het bedrijf heeft een lange historie en ruim 30 medewerkers, waaronder 6 fiscalisten.  Zij adviseren, ondersteunen en begeleiden al hun klanten op alle gebieden van het ondernemerschap. Denk hierbij aan het verlenen van diensten op het gebied van accountancy, fiscaliteit, loonadministratie, juridische zaken, personeelsdiensten/HRM, financieringen en internationaal ondernemen.

Yes you can!

Senior DIV Medewerker

There is no “digital strategy” anymore, just strategy in a digital world. Denk jij als Senior DIV Medewerker mee met onze opdrachtgever?

Projecten uitvoeren is jouw ding. Je ondersteunt als Senior DIV Medewerker bij het coördineren, uitvoeren en evalueren van (grootschalige en/of complexe) werkzaamheden. Daarbij signaleer je mogelijke verbeteringen binnen de manier van werken en/of voorzieningen. Jij voert het kwaliteitsbeheer en de procesbewaking uit.

Daarnaast verricht je in de rol van Senior DIV Medewerker de materiële verzorging van het dynamische/semistatisch archief. Alsmede het uitvoeren van de digitale verwerking in het Document Management Systeem iDocumenten en het zaaksysteem CZA. Ook zorg je voor het opschonen van het semistatisch archief vanuit wettelijke bepalingen, en je draagt zorg voor het verrichten van overige binnen het team voorkomende taken.

Let’s go digital!

Administratief Medewerker

Choose a job you love and you’ll never have to work. Ga voor 32 uur per week op ‘vakantie’ bij onze opdrachtgever in Parkstad!

Voor de zomerperiode zoekt de organisatie een Administratief Medewerker. Je bent verantwoordelijk voor de debiteuren-  en crediteurenadministratie en facturatie.

Ook heb je affiniteit met IT. Je vindt het leuk om je collega’s op dit vlak te ondersteunen. Zo maak je nieuwe accounts aan, kun je configureren, mappenstructuren aan leggen en eenvoudige IT problemen op.

A summer well spend…

Consultant Techniek

Don’t be timid with your talents! Ga bij onze opdrachtgever in Brabant aan de slag als Consultant Techniek.

Het vinden van talent is in de huidige arbeidsmarkt een grote uitdaging. Maar… jij houdt van uitdagingen! Dus kom maar op. Als een ware ‘Sherlock’ spoor jij de kandidaten op en weet ze met je enthousiasme, kennis van de markt en daadkracht ‘warm te maken’ voor een nieuwe baan bij van je klanten. Ook de klanten weet je aan je te binden.  Je kent de klanten door en door, weet welke type projectmedewerkers door onze klanten worden gezocht en welke kennis en vaardigheden vereist zijn. Op jou kunnen ze bouwen!

Datzelfde geldt voor de groep engineers die je coacht. Na een grondige interne opleiding die je volgt, word je verantwoordelijk om een eigen team te begeleiden en uit te bouwen.  Jouw persoonlijke inbreng en initiatief zijn bepalend voor het behalen van de vooropgestelde doelstellingen. Je bent het vaste commerciële aanspreekpunt van je regio en zet de lijnen mee uit om de organisatie en werking verder uit te bouwen binnen jouw regio.

Success is a decision!

Sociaal Pedagogisch Medewerker

You are important! Want jij kunt én wilt de meest kwetsbaren in de samenleving helpen. Ga aan de slag als Sociaal Pedagogisch Medewerker bij onze opdrachtgever in Zuid-Limburg!

Je biedt ondersteuning op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Als sociaal pedagogisch werker heb je een belangrijke ondersteunende en activerende rol in het creëren van veilige en gestructureerde omgeving. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding van de deelnemers. Je signaleert wat er speelt en hebt een ondersteunende en de-escalerende houding. Je overlegt met de persoonlijk begeleiders om deelnemers verder te helpen op weg naar meer zelfstandigheid/ doorstroom naar andere voorzieningen of ambulant wonen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse praktische taken op de locatie. Dit alles doe je in een divers samengesteld team. De teamleden zijn professionals, energiek, dynamisch, gedreven, gemotiveerd met ieder een eigen deskundigheid.

Always help someone. You might be the only one that does..

Operator

No need to ask… He’s a smooth operator! Ga jij aan de slag bij onze opdrachtgever in Zuid-Limburg?

Je bedient een van de machines die gebruikt worden voor het assembleren van de kozijnen. Daarmee zorg jij er als operator voor dat dit proces ‘gladjes’ verloopt. Je verhelpt zelf kleine storingen en verricht het eerstelijns onderhoud. Dit wissel je af met andere werkzaamheden zoals bijvoorbeeld het (semi-automatisch) aanbrengen van hang- en sluitwerk.

Daarmee lever je een belangrijke bijdrage aan het leveren van kunststof kozijnen voor de projectmatige markt in Nederland. Met een 100-tal collega’s produceer voor heel Nederland veelkleurige, stijlvolle kunststof kozijnen in allerlei uitvoeringen voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

Let’s do this!

 

Sales Advisor Shoes

Give a girl the right shoes and she can conquer the world. Geef uitvoering aan deze woorden van Karl Lagerfeld en ga aan de slag als Sales Advisor bij onze opdrachtgever!

Net als kleding geven schoenen je een bepaalde uitstraling. Wie wil jij vandaag zijn? Ga je voor hip en ‘sporty’ met de laatste nieuwe sneakers? Of wil je die zakelijke ‘deal closen’? Dan is het tijd voor ‘high heels’ of een mooi paar moccasins. Met die ‘high heels’ kun je die zelfde avond nog een sexy look creëren wanneer je los gaat in de stad of misschien wel een date hebt… What to wear? 

Jij voorziet als Sales Advisor klanten steeds weer van een goed advies! Je checkt de behoeftes van de klant en speelt daar op in. Maar met jouw mensenkennis en ‘screening skills’ kom jij al heel ver. Datzelfde geldt voor je modebewustzijn en enthousiasme.

Life is short. Let them buy the shoes!

 

Senior Uitvoerder

Vind je het leuk om diverse technische projecten tegelijkertijd aan te aan te sturen, te begeleiden en te zorgen voor een vlekkeloze uitvoering? Ga dan aan de slag als Senior Uitvoerder bij onze opdrachtgever is de industriële reiniging!

Onze opdrachtgever staat al meer dan een halve eeuw voor professionele industriële reiniging, veilig afvaltransport en verantwoord afvalmanagement. Ze voeren reinigingswerkzaamheden uit bij
bedrijven in verschillende sectoren.  En werken voor grote nationale en internationale organisaties in aardolie- en gaswinning, voor chemie, nutsbedrijven, vuilverbranding en voor de overheid.

Houd jij moeiteloos meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht?  Krijg je er energie van om leiding te geven en weet je moeiteloos te communiceren met jouw collega’s?

Dit ga je doen als Senior Uitvoerder:

• Aansturen, uitvoeren en begeleiden van het dagelijkse werk en de projecten (operationeel en administratief)
• Opstellen van werkplannen, procedures en rapportages
• Voorbereiden en vooruit plannen van werkzaamheden
• Maken van evaluaties naar aanleiding van de uitgevoerde werkzaamheden
• Leidinggeven aan operationele medewerkers
• Onderhouden van contacten met klanten
• Samen met de klant werken aan optimalisatie van de werkzaamheden
• Klantvragen afhandelen op technisch vlak

Ready, steady, go?!

 

Medewerker Commerciële Binnendienst

Love at first bite! Ga jij aan de slag als Medewerker Commerciële Binnendienst bij onze opdrachtgever in Zuid-Limburg? Dé marktleider op het gebied van Oriental Food.

Onze opdrachtgever werkt haar assortiment voortdurend bij en volgt de nieuwste trends. Op deze manier wordt er gereageerd op de behoeften van alle verschillende gemeenschappen, maar ook op de behoeften van avontuurlijke gastronomen en professionele koks. Naast het up-to-date aanbod van producten, worden de services voortdurend verbeterd om de hoge standaard hiervan te behouden. Hier heb jij als Medewerker Commerciële Binnendienst een belangrijke rol in.

Je vormt de cruciale schakel tussen de buitendienst accountmanagers en de klanten. Je werkt dan ook nauw samen met je collega’s van de buitendienst en andere interne afdelingen. Je bent in deze functie een belangrijk aanspreekpunt voor klanten en je zorgt voor goede oplossingen voor al hun orders, vragen en/of klachten. Daarbij spreek jij je talen. Voor Engels-, Duits- en Franstalige klanten draai jij je hand niet om.

Nothing brings people more together than good food!

 

Medewerker Customer Services

Stop selling. Start helping. Ga aan de slag als Medewerker Customer Services in Zuid-Limburg!

Bij onze opdrachtgever krijg je bestaande klanten aan de lijn die advies willen inwinnen over hun producten. Jij helpt ze graag verder. Je luistert, polst hun behoeftes en weet ze met je enthousiaste babbel van een mooie aankoop te voorzien.

Voordat je begint, word je vakkundig ingewerkt en intern opgeleid. Tevens neem je deel aan diverse producttrainingen. Zo word jij dé expert die klanten steeds weer van een passend advies kan voorzien. Dit doe je in een fijne omgeving en tegen een interessante vergoeding.

One phone call is all it takes!