Verkoopmedewerker Schoenen

Je klanten helpen en inspireren! Jij weet klanten op een enthousiaste en gastvrije manier te benaderen en door jouw (styling) adviezen komen ze zeker terug. Als verkoopmedewerker in de winkel Maastricht adviseer je klanten bij het kiezen van de leukste schoenen, tassen of accessoires. Door jou enthousiaste werkhouding en liefde voor het vak weet jij de klant te inspireren met jou advies. Verder ben je bekend met de volgende werkzaamheden:

 • het netjes houden van de winkel;
 • zorgen voor een goede presentatie van de collectie;
 • proactief ideeën aandragen voor de winkelervaring te “verbeteren;
 • verwerken van binnen komende voorraad;

Het betreft een functie van minimaal 24 uur en maximaal 38 uur. Daarnaast vind je het geen probleem om op koopavonden, zaterdagen en enkele feestdagen te werken

Junior Productiemedewerker M/V

“Everything is a learning experience”

Ben jij de Junior Productiemedewerker die wij zoeken?!

De organisatie waar jij voor aan de slag mag is gespecialiseerd in kozijnen. Ze hebben inmiddels jarenlange ervaring in het plaatsen van aluminium en stalen kozijnen. Door de groei en uitbreiding van de organisatie zijn zij opzoek naar versterking.

In deze functie als Junior Productiemedewerker ga je aan de slag met het maken van  kozijnen. Je krijgt alle kneepjes van het vak aangeleerd door een gepassioneerde professional die je onder zijn hoede neemt.

Ervaring in het werk is niet zozeer belangrijk, dat leer je vanzelf. Wel is het belangrijk om samen te werken met enthousiaste mensen waar de opdrachtgever en het team op kan bouwen. Op jouw beurt kun je rekenen op een prettig en gezond bedrijf met een fijne werksfeer.

Bij onze opdrachtgever wordt hard gewerkt, maar er is ook tijd voor ontspanning of een persoonlijk verhaal. Je maakt deel uit van een klein en betrokken productieteam. Met elkaar gaan we altijd voor het beste eindresultaat voor onze opdrachtgevers.

Centralist

Als Centralist ben je verantwoordelijk voor binnenkomende (alarm-)meldingen en telefoonlijnen van onze klanten. Daarbij maak je gebruik van geavanceerde systemen, die je in staat stellen om snel te handelen in geval van een calamiteit. Naast deze werkzaamheden inzake de alarmafhandeling is er nog een groot scala aan afwisselende taken:

 • Ondersteunen van administratie
 • Ondersteunen van installateurs bij nieuwe of bestaande aansluitingen
 • Teleservice voor een groot scala diverse klanten
 • Klanten telefonisch te woord staan
 • Klanten voorzien van juiste rapportages

In deze rol is het belangrijk dat je zowel in teamverband als zelfstandig kunt werken. Multitasking is je op het lijf geschreven. Kortom, een veelzijdige en verantwoordelijke functie, waarbij geen dienst hetzelfde is.

ICT Servicedesk Medewerker

In deze functie draag je zorg voor het optimaal ondersteunen van medewerkers binnen de organisatie op het gebied van ICT. Je biedt 1e lijns support bij verschillende incidenten en vragen die afkomstig zijn van collega’s verspreid binnen de organisatie. Denk hierbij aan problemen met inloggen op computers of systemen, standaard software installaties of gebruikersvragen rondom software. Je weet bij problemen en vragen zelf een oplossing te bieden of je weet de juiste partner in te schakelen die kan ondersteunen.

Verder voer je werkzaamheden uit in het kader van het beheer van de ICT Infrastructuur. Incidenteel neem je deel aan implementatie projecten waarbij je een ondersteunende rol zult vervullen.

De werkzaamheden:

 • Aanspreekpunt voor medewerkers en 1e lijns helpdesksupport;
 • Zorgen voor het optimaal functioneren van de systemen (werkstations, servers en netwerk)
 • Zorgen voor het optimaal functioneren van diverse applicaties;
 • Het uitvoeren van installaties (o.a. van werkstations, printers, overige randapparatuur, servers, datacom apparatuur)
 • Telefonie;
 • Inrichten van werkplekken;
 • Omschrijven, vastleggen en opvolgen van support calls

Allround marketeer M/V

Ben jij die supertoffe, creatieve en initiatiefrijke collega …die houd van een grapje? …maar niet van spelfouten? …die snel kan schakelen? En dan niet alleen in de auto? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

 • Het ontwikkelen van content voor o.a. blogs, video’s, advertorials, website, persberichten, offertes, e-mailmarketing, flyers/brochures, etc.
 • Creëren van social media campagnes
 • Implementatie en optimalisatie van marketing automation
 • Coördineren en monitoren van SEO & SEA campagnes (via online marketing bureau)
 • Mede bedenken en uitwerken van sponsoractiviteit
 • Organiseren van o.a. netwerkbijeenkomsten, seminars en beursdeelnames
 • Verantwoordelijk voor én aanwezig tijdens relatie-evenementen (ook buiten gestelde werktijden en in het weekend) als deze weer plaats kunnen vinden

Verkeersregelaar M/V

“Life is to short for traffic”

Leid jij alles in goede banen & staat veiligheid bij jou op nummer 1? Dan hebben wij een nieuwe uitdaging voor jou!

Wij zijn opzoek naar verkeersregelaars die goed het overzicht kunnen bewaren tijdens wegwerkzaamheden en andere activiteiten.

Ben jij in het bezit van de gewenste papieren dan is dit een pluspunt, maar heb je ze nog niet? Geen probleem! Jij kan met jouw enthousiasme de benodigde papieren behalen.

 

Communicatieadviseur

Werken binnen een Gemeente in Zuid- Limburg betekent werken in een dynamische omgeving. Niet alleen vanwege de maatschappelijke invloeden op de organisatie, maar ook vanwege de interne ontwikkelingen. De gemeente werkt op innovatieve wijze aan de uitvoering van haar taken. Dit vraagt een passende manier van adviseren die zowel flexibel alsook praktisch en afgewogen is. Hiervoor heeft de gemeente op korte termijn behoefte aan de invulling van strategische communicatie advisering. Het gaat hierbij met name om bestuurlijke advisering en advisering bij speciale projecten.

De gemeente  is volop in beweging en staat voor belangrijke uitdagingen. Door middel van goede (strategische) communicatie wil het bestuur een betere positionering van de gemeente en haar beleid; en communicatieve kansen pakken en creëren. Het bestuur wil meer verbinding leggen met en betrokkenheid creëren bij de burgers en de groepen waarmee wordt samengewerkt. Een betere communicatie betekent meer begrip, draagvlak en een beter imago.

 • Je bent gevraagd en ongevraagd een stevige sparringpartner voor het college van burgemeester en wethouders en het managementteam;
 • Bewaakt  de organisatie brede/portefeuille-overstijgende communicatiestrategie en legt verbanden tussen de verschillende bestuurlijke portefeuilles;
 • Informeert en adviseert het college en de directie tijdig over ontwikkelingen en gebeurtenissen in de samenleving die betekenis hebben voor de gemeente of die van invloed zijn op het imago van de gemeente en/of van de gemeentelijke organisatie;
 • Je treedt als woordvoerder op voor het bestuur/gemeente Kerkrade;
 • Verzorgt het contact met de media vanuit het perspectief van de bestuurders/gemeentelijke

AFAS Consultant

Als AFAS consultant houd jij je bezig met de technische en functionele inrichtingen optimalisatie van de AFAS-omgevingen bij klanten. Jouw werkdag is iedere dag anders, zo ondersteun je klanten bij het optimaliseren en inrichten van de bedrijfsprocessen in de AFAS omgeving, en ben je ook (mede) verantwoordelijk voor AFAS implementatietrajecten.

Jij maakt het verschil omdat jij snel begrijpt wat er speelt bij de klant. Je analyseert de processen, stroomlijnt en vertaalt deze naar optimalisaties binnen AFAS. Hierin ga je creatief en oplossingsgericht te werk. Hierbij is het belangrijk dat jij je verantwoordelijk voelt voor het eindresultaat, het projectmanagement voer jij immers zelfstandig uit en jij weet jezelf gedurende dit soort trajecten gemakkelijk staande te houden.

R&D Engineer

Innovation is creativity with a job to do!

Ben jij een echte ‘foodie’ en houd je van alle ontwikkelingen die daarbij horen?
Heb je relevante ervaring op het gebied van R&D en voel je de drive om die kennis te gebruiken voor de verdere uitbouw van onze te gekke opdrachtgever?

Wat ga je doen:

 • Optimaliseren van bestaande processen/ productverweking,
 • Begeleiden en coördineren van verschillende innovaties op het gebied van (bijv. receptuur.)
 • Je stelt pro-actief nieuwe producten voor van idee tot de uiteindelijke implementatie in productie
 • Je bent volledig op de hoogte van de ontwikkelingen en kunt strategisch meedenken.
 • Je neemt actief deel aan de proces- en parameteroptimalisatie.
 • Je signaleert, onderzoekt en draagt bij aan het oplossen van productie- en kwaliteitsproblemen.
 • Bij nieuwe producten sta je de operators bij in het proces.
 • Begeleidt de afdeling sales in het proces van tenders, klantvragen en productontwikkeling.
 • Met jouw expertise help je mee de kwaliteit van de eindproducten te optimaliseren.

 

Sales/Vestigingsmanager M/V

Onze opdrachtgever is een ambitieus familiebedrijf gericht op de wereld van techniek. Dagelijks zijn de technische specialisten aan het werk voor opdrachtgevers in de maakindustrie, industriële productie, automotive, machinebouw, food en procesindustrie. Met de verschillende afdelingen People, Projects en Maintenance ondersteunen zei klanten met technische specialisten, projecten én onderhoud en dat alles onder één dak.

Om de groeiambitie waar te maken ga je de nieuwe vestiging oprichten en inhoud geven. Het acquireren van nieuwe klanten en het werven van technici zijn je primaire taken. Je bent het aanspreekpunt en de eindverantwoordelijke voor detacheringsvraagstukken en outsourcingsmodellen in de regio en vult deze in.

Met je commerciële drive en technische affiniteit spreek je je grote netwerk binnen de midden en noord Limburgse en zuidoost Brabantse industrie en machinebouw sector aan.

Je bent proactief bezig met het opbouwen van nieuwe relaties en het uitbreiden van het technische team.
Naast het detacheren van technici leg je bruggen tussen technische vraagstukken van klanten en de dienstverlening van de opdrachtgever. Je bent de verbindende schakel tussen klantvragen (behoefte aan technici) en het uitvoerende team.

Als Sales/Vestigingsmanager ben je ondernemend en ziet en creëert kansen. Medewerkers worden enthousiast van jouw samenwerking en samen nemen jullie verantwoordelijkheid voor de klanttevredenheid, de kwaliteit van het werk en de veiligheidsvoorschriften.