Magazijnbeheerder

”Quality is job one”

Van ontwerp tot realisatie combineert onze opdrachtgever innovatieve producten en technieken met gedegen vakmanschap. In verband met de verdere uitbreiding van de organisatie zij we op zoek naar een Magazijnbeheerder.

 In de functie ben je verantwoordelijk voor onder andere het (her)inrichten en op orde houden van een voorraad magazijn. Tevens ben je verantwoordelijk voor:

 • Het controleren van inkomende materialen en goederen en slaat deze op in het magazijn
 • Je onderneemt actie bij afwijkingen (registreren, afhandelingsbeslissing laten nemen, retour zenden)
 • Je zet materialen gereed voor productie
 • Je signaleert tijdig de inkoopbehoefte van een voorraad artikel.
 • Je initieert acties teneinde de routing en opslagmogelijkheden in zowel het magazijn als de werkplaats te optimaliseren.

Tot de uit te voeren werkzaamheden behoren:

 • (Her)Inrichten en onderhouden van een (geautomatiseerd) voorraad- en magazijn- beheersysteem;
 • Assisteren bij het laden en lossen van vrachtwagens;
 • Opruimen en bijhouden buitenterrein;
 • Jaarlijks verrichten voorraadopname t.b.v. jaarrapportage;
 • Het verstrekken van informatie over het voorraadbeheer en de aan- en afvoer van goederen;

 Je komt te werken in een platte en slagvaardige organisatie en zult samen gaan werken in een dynamisch team, waarin klanten én medewerkers centraal staan.

Projectcoordinator / Werkvoorbereider

”Succes is a project that’s always under construction”

Als projectcoördinator/werkvoorbereider bij onze opdrachtgever worden  klanten blij van jouw tekeningen. Of het nu gaat om het tekenen van kozijnen voor een woning, kantoorgebouw, winkelpuien of vliesgevels voor een bedrijfspand. Heb jij ervaring in de gevelbranche en heb je zin in deze uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als schakel tussen de klant en uitvoering zorg jij dat het proces van tekenen en werkvoorbereiding volgens plan verloopt zodat de productie op tijd kan beginnen. Wij zoeken een echte regelaar, iemand die snel kan schakelen, niet wakker ligt van deadlines en voor wie projectmatig werken geen probleem is.

Wat zijn je werkzaamheden?

 • Je realiseert het tekenwerk;
 • Je maakt calculaties en aanbiedingen voor meer- en/of minderwerk;
 • Je bepaalt de inkoopbehoefte en plaatst bestellingen;
 • Je vertaalt offertes/calculaties naar uitvoering;
 • Je stelt de werkpakketten samen;
 • Je maakt en beheert de planning van onder handen werken;
 • Je communiceert intensief met je collega’s, klanten en leveranciers;
 • Je beheert de projectdossiers;
 • Je draagt zorgt voor de financiële bewaking van lopende projecten.

Project controller

”Make each day your masterpiece”

Ben jij die kritische, oplossingsgerichte persoon die de puntjes op de I weet te zetten en een positieve, professionele bijdrage kan leveren aan de verdere groei van onze opdrachtgever? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een financieel project controller. Een uitdagende job in een platte organisatie.

Wat zijn je werkzaamheden?

 • Je voert werkzaamheden uit in het kader van planning & control (o.a. de begroting);
 • Tevens maak je analyses en geeft hoogwaardige, toetsbare adviezen als grondslag voor goed bedrijfseconomisch beleid;
 • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de projectleiding op het gebied van financiële projectbeheersing;
 • Samen met de projectleider en het projectteam bedenk je oplossingen voor geconstateerde problemen;
 • Je structureert en professionaliseert de toegewezen administraties en bespreekt op proactieve wijze doorvoering van voorstellen voor eventuele aanpassingen daarin;
 • Het verzorgen van eventuele nacalculaties en analyses behoort ook tot jouw taken.

Commercieel medewerker buitendienst

”Outstanding people have one thing in common : an absolute sense of mission”

Wil jij werken in een jong en innovatief team? Vind jij het belangrijk dat er veel ruimte is voor jouw persoonlijke inbreng? Dan ben jij wellicht de commerciële topper die wij zoeken!

Onze opdrachtgever in Heerlen is actief binnen de slimme zonne-energie systemen. Ter uitbreiding van hun  salesteams zoeken zij een commercieel medewerker buitendienst.

Jouw focust zal liggen op de particulieren markt.

Het betreft een fulltime functie van 40 uur.

Calculator

”Don’t count the days make the day count”

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar niet zomaar een calculator. Als leverancier van maatwerk zijn wij op zoek naar een “maatwerkoffertemaker”; iemand die de wensen van de klant feilloos vertaalt naar een duidelijke en betrouwbare offerte. Jij zorgt met jouw creativiteit, inlevingsvermogen en communicatieve vaardigheden richting klanten, leveranciers en aannemers voor oplossingen waardoor projecten gerealiseerd kunnen worden. Dit kunnen aluminium of stalen kozijnen voor een woning, kantoorgebouw, winkelpuien of (vlies)gevels voor een bedrijfspand zijn.

Als schakel tussen de klant en uitvoering zorg jij ervoor dat het team bij opdracht meteen aan de slag kan op basis van de door jou uitgebrachte offerte.

Wat zijn je werkzaamheden?

 • Je vertaalt aanvragen naar concrete aanbiedingen vanuit beschikbaar gestelde informatie zoals tekeningen, bestek, BIM modellen en aanverwante stukken;
 • Je hebt veelvuldig contact met onze opdrachtgevers & leveranciers;
 • Je bedenkt praktische oplossingen waardoor projecten gerealiseerd kunnen worden.

Medewerkers Pensioenuitvoering

Als medewerker Pensioenuitvoering  ben je dagelijks bezig met zinvol werk dat ertoe doet. Met je scherpe blik en je gevoel voor detail zet je jouw (pensioen)kennis in om reguliere administratieve werkzaamheden uit te voeren. Je regelt bijvoorbeeld de ingang van een pensioen voor iemand, een waardeoverdracht of je voert een echtscheidingsmutatie door. In specifieke gevallen mail of bel je met die deelnemer. Dat alles moet natuurlijk accuraat gebeuren. Daarnaast zorg je voor het beantwoorden van vragen van deelnemers of collega’s binnen de afgesproken termijnen.

Accuraat werken, initiatief nemen en tijdig afstemmen met anderen zijn aspecten in het werk die jij vanzelfsprekend vindt. En heb je nog geen ervaring in pensioenen? Dat is helemaal niet erg. Je collega’s helpen je graag en je krijgt de tijd om vertrouwd te raken met het onderwerp.

Kwaliteitsmedewerker

Wil jij werken in een organisatie met een breed internationaal netwerk?

Als Kwaliteitsmedewerker werk je zelfstandig in een eigen laboratorium. Je draagt zorg voor het naleven van alle eisen die aan ons gesteld zijn op grond van de CE markering. Je vind het een uitdaging je helemaal te verdiepen in de materie. Je voert o.a. druk–, trektesten en waterdoorlooptesten uit op producten. De testresultaten presenteer je op uitvoerige en duidelijke wijze in een testrapport. Bij goederenontvangst voer je een ingang controle plus de daarbij behoren controletesten uit.

Filiaalmanager

Ben jij de inspirerende leidinggevende met verkoop- en organisatietalent die wij zoeken? Je beschikt over een servicegerichte instelling en je zorgt ervoor dat jouw filiaal een fantastische plek is om te winkelen en te werken!

Je taken bestaan o.a. uit het coachen van je team, het optimaliseren van het verkoopproces en het zorgen voor een aantrekkelijke uitstraling van je winkel en etalage.

Ervaring in de schoenmode is een pré. Maar ook als je andere leidinggevende ervaring in de Retail hebt gaan we graag met je in gesprek.

(GZ) Psycholoog

 

”I take care of other people. What is your superpower?”

Zoek je een baan met betekenis? Onze opdrachtgever is voor de vakgroep psychologie op zoek naar een nieuwe collega (GZ) Psycholoog voor 32 tot 36 uur per week. Deze uren zijn bespreekbaar. We bekijken graag samen wat er mogelijk is! Werken vanuit je hart. Bij onze opdrachtgever staan uitstekende behandeling en zorg hoog in het vaandel. Geïnspireerd door de Planetree (www.planetree.nl) visie zien zij de psychosociale begeleiding als een belangrijk onderdeel van de totale zorg en behandeling van onze bewoners.

Er is een goede verstandhouding tussen zorg en behandeldisciplines. Binnen de (para)medische en psychologische dienst werken de diverse vakgroepen samen aan de ontwikkeling van het vak en aan de rol en positie van de psychologen. Samenwerken is belangrijk.

Voor de beste zorg voor de bewoners is het oog ook naar buiten gericht. Zo wordt er samengewerkt met de specialisten in de naastgelegen organisatie voor geestelijke gezondheidszorg en met huisartsen. Als (GZ-)psycholoog ben jij verantwoordelijk voor het onderzoeken, behandelen en zorgdragen voor een optimale psychosociale begeleiding van bewoners en adviseren van medewerkers op het gebied van de omgang met bewoners.

Wat ga je verder doen?

 • Psychodiagnostiek en (mediatieve) behandeling.
 • Uitvoeren van (neuro)psychologische diagnostiek met betrekking tot het psychisch en cognitief functioneren van bewoners en analyseert gedragsveranderingen en/of andere problemen die hieruit kunnen ontstaan.
 • Opstellen van een (multidisciplinair) behandelplan op grond van de diagnostiek, waarbij conclusies worden vertaald naar alledaagse situaties en waarover je psycho-educatie en coaching kunt bieden aan betrokkenen Uitvoeren van behandelplannen en daarbij zorgdragen voor continuïteit, controle en evaluatie.
 • Begeleiden en behandelen zowel op individueel als mediatief niveau en begeleidt familieleden en medewerkers Teambegeleiding en advies
 • Adviseren van andere disciplines in team/afdeling op het terrein van psychodiagnostiek, indicatiestelling, behandeling en verwijsmogelijkheden.
 • Adviseren van medewerkers met betrekking tot gedragsbeïnvloeding en methode van begeleiden van bewoners. Geeft daarbij aan op welke wijze het eigen gedrag van medewerkers beïnvloedend werkt, wat het gevolg is van relaties met andere bewoners of familie en belicht zo nodig het effect van materiele omstandigheden
 • Meewerken aan verbetering en vernieuwing van de bewonerszorg o.a. door deelname aan commissies
 • Leveren van een bijdrage aan scholingsactiviteiten

Archief Medewerker

“Work hard in silence, let your success be your noise ”

Ben jij secuur, houd jij van ordenen en heb jij een oog voor detail? Dan is deze baan op jouw lijf geschreven!
Voor een van onze opdrachtgevers in Heerlen zijn we per direct op zoek naar een Archief Medewerker.

Jouw werkzaamheden:

 • De opgevraagde dossiers opzoeken
 • Onder andere 6500m archief aanschuiven en comprimeren
 • Overige Archief werkzaamheden verrichten (op kantoor)
 • Digitaliseren van eenvoudige en meer complexe dossiers
 • Uitvoeren van steekproeven en andere kwaliteitscontroles
 • De dossiers ordenen