Senior Buyer

‘’People with goals succeed because they know where they are going’’

Wil jij deel uitmaken van een internationale organisatie met een positieve impact op de voedselindustrie? Dan zoeken wij jou!

Je komt samen te werken met een vriendelijk, internationaal team van wetenschappers en ingenieurs. Door jou hebben je collega’s in de laboratoria een optimale werkomgeving. Je zorgt ervoor dat alle apparatuur en benodigdheden op tijd klaar zijn voor gebruik.

Daarnaast controleer je proactief de voorraad niveaus in verschillende laboratoria en onderhoud je het contact met de leveranciers.

 

Procurement Manager

‘’People with goals succeed because they know where they are going’’

Onze opdrachtgever is op zoek een collega die secuur en met oog voor detail kan werken. Daarnaast heb je een passie voor Food and innovation.

In de functie combineer je wetenschap met een commercieel doel. Tevens houd je toezicht op aankopen en onderhoud de relatie met leveranciers. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het inkopen van hoogwaardige, kostenefficiënte benodigdheden. Je houdt toezicht op het inkoopproces en bent verantwoordelijk voor het goedkeuren van aankopen.

Je komt te werken in een internationaal team in een inspirerende werkomgeving. Waarbij de werkgever veel vrijheid biedt om aan projecten te werken.

Jeugd- en gezinswerker (m/v)

”I take care of other people, what is your superpower?”

Ga jij aan de slag als Jeugd- en Gezinswerker bij een van onze opdrachtgevers?

Wat het werk zo bijzonder maakt is, boven alles, de diversiteit. Wat het werk zo bijzonder maakt is, boven alles, de diversiteit. Niet alleen in casussen maar ook in de verschillende doelgroepen, contacten met netwerk- en ketenpartners, de verschillende werkgroepen en het aldoor wisselende contact met collega’s op verschillende vestigingen. Je begeleidt en ondersteunt gezinnen (ouders en jeugdigen tot 18 jaar, inclusief hun sociale netwerk)

Je vindt het belangrijk om de eigen kracht van het gezin te vergroten. Wat kunnen zij zelf doen om de situatie te verbeteren? Zijn er mensen in de omgeving die hun daarbij kunnen helpen? Ook is het belangrijk om goed samen te werken met ketenpartners om een zo veilig mogelijke ontwikkeling te creëren.

Een verantwoordelijkheid die we iedere dag weer aan jou kunnen over laten!

Allround kapper (m/v)

”The best advice comes from a hairdresser”

Als allround kapper/ kapster kom jij te werken in een moderne, kwaliteitssalon. Je werkt samen met een hartelijk en behulpzaam team. Alles om het creëren van een omgeving waarin een klant zich verwend voelt. Naast de ultieme klant klantbeleving, is het ook belangrijk dat jij je blij voelt. Op de damesafdeling verlies je graag je creativiteit in kleuren en knippen. En jij weet precies hoe je de man van nu het kapsel kunt maken dat weergeeft wie hij is. In de barbershop voel jij je als een vis in het water of je hebt de ambities om deze skills te leren. Je vindt de afwisseling tussen het dames en het heren vak leuk.

 

 

Sales support medewerker m/v

”Succes is the sum of small efforts, repeated day in and day out”

Als sales support medewerker kom je te werken in een enthousiast team met vijf commercieel medewerkers binnendienst. Je bent de administratieve en ondersteunende link voor de verkoopafdeling. Waarbij je hoofdzakelijk bezig bent met het administratief verwerken van verkooporders, interne inkoop en de controle van de bevestigingen hiervan. Daarnaast registreer je eventuele reclamaties en ondersteun je in de administratieve afwikkeling hiervan. Je werkt nauw samen met jouw collega’s in binnendienst en buitendienst om gezamenlijke doelen te behalen. Je bent een dynamische flexibele teamspeler met verantwoordelijkheidsgevoel en inzet, die graag mee wil groeien in deze jonge snelgroeiende organisatie.

 

Klantmanager WMO

Heb jij ervaring als klantmanager binnen het sociaal domein en ben je op de hoogte van de wmo?

Wat ga je doen?

  • Je informeert en adviseert de klant en stimuleert de zelfredzaamheid van de klant en diens omgeving en/of netwerk;
  • Vanuit een generalistisch referentiekader analyseer je de zorg- en/of ondersteuningsvraag;
  • Je verzorgt de integrale probleemanalyse en stelt het onderzoeksverslag met ondersteuningsarrangement op;
  • Je zorgt voor de afhandeling van de formele besluitvorming en voor de afstemming van taken van betrokkenen in het proces;
  • Voert de regie op de voorliggende casus en neemt besluiten (in mandaat) en stelt beschikkingen, adviezen en overige rapportages op;
  • Je werkt samen met ketenpartners in het sociaal domein conform het 1 klant, 1 plan en 1 regisseur-principe;
  • Levert een bijdrage aan de behandeling van bezwaar- en beroepsschriften;
  • Je adviseert over (beheer)aspecten op het werkterrein.

Service desk medewerker

Als medewerker Service Desk zorg je voor juiste en tijdige verwerking van vragen afkomstig van verzekerden, tussenpersonen, werkgevers en zorgverleners via telefoon of e-mail. Je volgt de werkinstructies met betrekking tot informatieverstrekking en volgt de AVG Wet omtrent persoonsgegevens. Je bent in staat zelfstandig te werken binnen de gegeven kaders. Gesprekstechnieken beheers je optimaal zodat de klant heldere en juiste antwoorden krijgt op zijn vragen. Ook zijn schriftelijke communicatieve vaardigheden essentieel binnen de Service Desk. Je stelt je klantgericht, flexibel en resultaatgericht op binnen de gevraagde werkzaamheden.

Adviseur online communicatie

Als adviseur online communicatie en dienstverlening maak je deel uit van het team Dienstverlening en werk je binnen de vakgroep Communicatie. Samen met de webredacteur vorm je het webteam en je werkt daarnaast nauw samen met de programmamanager dienstverlening en de beleidsadviseur communicatie. In je functie adviseer je gevraagd én ongevraagd collega’s, management, directie en bestuur over website, intranet en doorontwikkeling digitale dienstverlening. Je pakt lopende projecten op om de online dienstverlening naar een hoger niveau te brengen. Ook zorg je ervoor dat websites en applicaties waarvoor wij de verantwoordelijkheid dragen voldoen aan wettelijke taken. Je bent zichtbaar als autoriteit op het gebied van nieuwe websites en applicaties.

Om je werk goed uit te kunnen voeren, haal je zelfstandig en proactief benodigde informatie op. Bijvoorbeeld in webinars en op fora, maar ook door deel te nemen aan regionale overlegstructuren. Daarnaast stuur je de webredacteur inhoudelijk (maar niet hiërarchisch) aan waar nodig.

Werkvoorbereider

Als fulltime werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de optimale technische en organisatorische voorbereiding van onderhoud en renovatie projecten. Veel projecten zullen binnen woningcorporaties zijn. Je bent met veel verschillende projecten tegelijkertijd bezig, de projecten hebben een omvang van ca. € 1.500,– / € 50.000,–

Je bent verantwoordelijk voor het maken en bewaken van financiële overzichten en calculaties, het uittrekken van hoeveelheden en het bestellen van materialen. Je wordt in een vroeg stadium betrokken bij het project en levert input in het ontwikkel- en beheerproces. In overleg met jouw uitvoerder en diens werkvoorbereider waar je een hecht team mee vormt verzorg je de planning en stel je schema’s op met betrekking tot personeel, materialen en onderaannemers.

Jouw belangrijkste doel is een optimale projectvoortgang, en afwikkeling vanaf het moment dat de opdracht binnen komt tot en met de facturatie ervan. Doorgroeimogelijkheden tot assistent uitvoerder/ uitvoerder behoren op termijn tot de mogelijkheden.

Assistent ABI

Heb jij affiniteit met techniek? En ervaring met chemische/gevaarlijke stoffen? Dan hebben we een leuke uitdaging voor jou. Onze opdrachtgever zoekt een fulltime Assistent ABI (Afval Bewerkings Installatie)-beheerder.

De ABI is een waterzuivering voor het reinigen van industrieel verontreinigd afvalwater. Dit verontreinigd water wordt door middel van een chemisch fysisch proces gereinigd zodat het daarna geschikt is om te lozen op het riool. Daarnaast worden op de ABI ook afvalstoffen ingenomen, vervolgens opgebulkt en doorgezet naar diverse eindverwerkers.

In deze functie rapporteer je aan de ABI-beheerder en verricht je alle voorkomende werkzaamheden op de ABI. Daarnaast vind je het leuk om ook diverse werkzaamheden in en rond onze Decontaminatiehal te verrichten. Decontaminatie is eigenlijk een verzamelnaam voor het toepassen van verschillende reinigingsmethoden, waaronder ook hogedruk- en chemische reiniging. Vanuit de offshore worden onderdelen aangeleverd in verband met sloop of revisie.

Een technische/chemische achtergrond, motivatie, mentaliteit, leergierigheid en het kunnen werken conform procedures is in deze functie belangrijker dan het hebben van een afgeronde opleiding.