Vacature

Adviseur MKB Binnendienst

HBO
}
32-40
Administratief
Maastricht

Heb jij affiniteit met het MKB en ben je een specialist op het gebied van zakelijke verzekeringen? Voor een kantoor in Maastricht zijn wij op zoek naar een Adviseur MKB Binnendienst. In deze functie ben je de schakel tussen de klant en de verzekeraar, waarbij je bedrijven uit het midden- en kleinbedrijf (MKB) adviseert en ondersteunt met hun verzekeringsportefeuille.

The job

Als adviseur ben je dagelijks bezig met het ondersteunen van zakelijke klanten op het gebied van verzekeringen. Je luistert naar hun behoeften en helpt hen bij het samenstellen van een verzekeringspakket dat precies bij hun situatie past. Vaak komen er vragen binnen via telefoon of e-mail, en jij bent altijd paraat om deze duidelijk en snel te beantwoorden. Samenwerken met de buitendienstadviseurs is daarbij essentieel, zodat de klant altijd de beste service krijgt.
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van offertes en het verwerken van aanvragen. Wanneer een klant een wijziging in zijn polis wil, zorg jij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Ook het contact met verzekeraars en andere externe partijen verloopt via jou, waardoor je een belangrijke schakel bent in het hele proces. Maar je kijkt verder dan dat. Je hebt een scherp oog voor commerciële kansen en wanneer je merkt dat er meer mogelijkheden zijn om de klant te helpen, speel je daar direct op in met passende oplossingen. Zo zorg je ervoor dat elke klant niet alleen goed verzekerd is, maar ook tevreden blijft.

What it takes

  • Minimaal een MBO-4 diploma, bij voorkeur in een commerciële of financiële richting;
  • Je bent in het bezit van WFT-diploma’s (Basis, Schade Zakelijk en eventueel Inkomen);
  • Ervaring in een vergelijkbare functie binnen de verzekeringsbranche, bij voorkeur met MKB-klanten;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een klantgerichte instelling;
  • Je bent nauwkeurig, proactief en werkt goed in teamverband.

What do you get in return

  • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een informeel en enthousiast team;
  • Een marktconform salaris dat aansluit bij je ervaring en opleidingsniveau;
  • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het behalen van aanvullende WFT-certificaten;
  • Flexibele werktijden voor een goede balans tussen werk en privé;
  • Een moderne werkplek in Maastricht, goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

 

Hattrick is een gelijke kansen werkgever en moedigt sollicitaties van alle gekwalificeerde kandidaten aan, ongeacht hun achtergrond. We streven naar diversiteit en verwelkomen sollicitaties van iedereen die aan de vereisten van de functie voldoet.

Keanu Bucovaz

Consultant
kbucovaz@hattrick.nl
0627350401

Contact opnemen

Join the Journey

Ben je op zoek naar die ene droombaan of geschikte collega? Join the Journey en wij helpen jou bij het behalen van je doelen!

Let's Meet!