Vacature

Medior / Senior Software Developer

HBO
}
38
ICT
Heerlen

Ben jij een gedreven software developer die graag impact maakt met zijn werk? Zoek je een uitdagende functie waarin je jouw technische vaardigheden kunt inzetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

The job

Als Medior / Senior Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van innovatieve applicaties. Je werkt aan een nieuw applicatielandschap en biedt maatwerkoplossingen aan onze klanten. Je denkt mee bij het realiseren, aanpassen en verbeteren van het applicatielandschap. Klantgerichtheid en technische expertise zijn essentieel, omdat je zowel functionele als technische ontwerpen opstelt en software codeert. Je draagt ook zorg voor het onderhoud en de testprocessen van de applicaties, en lost softwareproblemen effectief op.

Je werkt binnen een Scrum / Agile team en neemt actief deel aan dagelijkse stand-ups, sprintplanningen en refinement-sessies. Je hebt ervaring met zowel front-end als back-end ontwikkeling en werkt met technologieën zoals Blazor, VueJS, .NET, en Azure. Daarnaast heb je ervaring met Continuous Integration en Continuous Development (CI/CD) en het gebruik van DevOps-pijplijnen.

What it takes

  • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol;
  • Ervaring met Agile/Scrum-methodiek;
  • Kennis van front-end en back-end ontwikkeling;
  • Ervaring met .NET (framework/core), VueJS/Blazor, Microsoft SQL Server (Entity Framework), Azure cloud development, NoSQL-databases, en DevOps;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

What do you get in return

Je komt te werken in een informele organisatie waar persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden voorop staan. Daarnaast bieden wij:

  • Een uitdagende en stabiele baan in de financiële sector;
  • Een aantrekkelijk salaris tussen de €4500 en €5200, afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Flexibele werktijden en mogelijkheden voor thuiswerken;
  • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een premievrij pensioen en een gratis aanvullende zorgverzekering;
  • Een collegiale en professionele werksfeer waarin teamwork centraal staat.

 

Let’s Talk!

Is jouw interesse gewekt of wil jij graag alle in en outs weten van deze vacature?
Neem gerust telefonisch contact op met Lian Schillings (consultant)

Hattrick is een gelijke kansen werkgever en moedigt sollicitaties van alle gekwalificeerde kandidaten aan, ongeacht hun achtergrond. We streven naar diversiteit en verwelkomen sollicitaties van iedereen die aan de vereisten van de functie voldoet.

Lian Schillings

+31 6 29 10 77 29

lschillings@hattrick.nl

Contact opnemen

Join the Journey

Ben je op zoek naar die ene droombaan of geschikte collega? Join the Journey en wij helpen jou bij het behalen van je doelen!

Let's Meet!